[ Golf MK2 Syncro 1,8T ] Krzys 16V CUKIERECZEK
Moderator: G0 Karcio
KRUPI, a ty co tam robiles gdzie on stoi?? ja sie za nim juz stesknilem akku hmm tam bedzie kanapa a akku bedzie w podlokietniku stad takie zdziwienie z twojej strony:)...ale zobaczyles go w kondycji zerowej
TAZ, heheh wariat ale dzieki za szczere slowa A kolejne mody jak dotre do szczecina zaczne od razu 5
TAZ, heheh wariat ale dzieki za szczere slowa A kolejne mody jak dotre do szczecina zaczne od razu 5
przejzalem caly temat, z kazda strona robil mi sie co raz to wiekszy rogal i teraz to juz w ogole widac chyba moja potylice przez zeby...matko to jest kosmos...ja sie zastanawialem nad swapem na 2.8 VR6 bo mam pieniadze na silnik ale caly osprzet trzeba dokupic..ale Ten Twoj Ztablecony Smerfik pewnie lata jak na bialej...:Pjak dla mnie to jestes KOZAK...zapraszam do siebie w maju zaczynam remont mojej fury...bedzie gladko...i swap!
pozdrawiam...
i jeszcze raz gratuluje wytrwalosci ...
pozdrawiam...
i jeszcze raz gratuluje wytrwalosci ...
...4x golf MK II...
Ja tam wymieniałem olej. No to patent z podłokietnikiem będzie wypas, choć w takiej kondycji zerowej to bardzo mi się podoba, to jest toKrzyś 16v pisze:KRUPI, a ty co tam robiles gdzie on stoi?? ja sie za nim juz stesknilem akku hmm tam bedzie kanapa a akku bedzie w podlokietniku stad takie zdziwienie z twojej strony:)...ale zobaczyles go w kondycji zerowej ...
- bacco
- Użytkownik
- Kontakt:
nie wiem ale chetnie sie od Ciebie dowiem a ja i tak dalej zycze szybkiego konca zeby przede wszystkim wlasciciel mogl sie nim cieszyc i moze jakis kolejeny rownie pasjonujacy projekt podejmiejuby pisze:Ty chybe nie wiesz ile czasu Krzyś buduje już to auto.bacco pisze:koncz jak najszybciej bo sie efektow koncowych nie moge doczekac
Wielkie pozdrowienia dla @Krzys 16V oraz dla <b>juby</b>
Ps a mozesz powiedziec jak dlugo @Krzys buduje to auto
hmmm te allu 6j troszke za malo na jakas kakretna gume na auto o mocy powyzej 250km a tu czesc z pakietu mocy reszta jak dojeszie:)
Ostatnio zmieniony sob sty 06, 2007 02:41 przez Krzyś 16v, łącznie zmieniany 1 raz.
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
widzę, że psyt-psyt będzie słychać w okolicach autka?
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata