Helix Blue 52
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
Helix Blue 52
Powiedzcie mi czy opłaca się zmienić głośniki jbl gto 527 na powyższe Helixy??
Aktualnie głośniki podpięte pod radio jvc kd-sc800r (na przodzie w vw jetta) i szczerze powiedziawszy średnio grają?
Aktualnie głośniki podpięte pod radio jvc kd-sc800r (na przodzie w vw jetta) i szczerze powiedziawszy średnio grają?
Jeśli nie chcesz (nie możesz) miec suba w aucie to polecam rzeźbe i wsadzenie 165mm wofera(zestaw 62) .Natomiast jeśli masz już(planujesz)suba to zestaw 52 wystarczy do przodu(sub cięty na ok. 100hz poradzi sobie z uzupełnieniem braków kicka zestawu 52.
PS:nie kupuj nic z JBL ,co nie ma oznaczenia DECADE lub GTI ,reszta to masówka tylko,że mają więcej kasy na reklamy niż np.PYLE
PS:nie kupuj nic z JBL ,co nie ma oznaczenia DECADE lub GTI ,reszta to masówka tylko,że mają więcej kasy na reklamy niż np.PYLE
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
ja mam u siebie 62 i naprawde nie nazekam. wiekszosc wspolosiowek bija na glowe, zwrotnica jest niezla a tweeder o wiele przyjemniejszy niz naprzyklad w hertzach. podobnie jka chlopaki polecam lleki dlubniecie i wpasowanie 62 zamiast 52 (ja tak zrobilem w mk1 moim) jak do tego dodasz wytlumione dzwi to naprawde bedziesz zadowolony!!.
ps. z JBL nawet nie ma co prownywac aktualnie tanie model jbl to masuwka na miare magnata
ps. z JBL nawet nie ma co prownywac aktualnie tanie model jbl to masuwka na miare magnata
[img]http://img207.imageshack.us/img207/4752/miooij3.png[/img]