Witam
jesli macie podobne furki proszę o opis wyposażenia standardowego wersji gtd rocznik 1991. Jaka skrzynia biegów, jakie wyposażenie wnętrza i na zewnatrz?Chodzi mi o różnicę między 1.6 D a 1.6 GTD w wyposazeniu a nie w silniku.
Pozdrawiam
Max
Szukam opisu wyposażenia Mk2 GTD INTERCOOLER rocznik 1991
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
tutaj masz opis fabrycznego auta patrz pod GT : http://pokapoka.info/p/, ale nie wiem jak to ma sie do rzeczywistosci. Sam mam 1.6 TD silnik 1V, to wyposazenie biedne, szyberdach tylko. Tak to twarda deska, brak obrotomierza, w to miejsce zegarek, wspomaganie moj ojciec zalozyl bo tez nie bylo. Okablowanie tylko na przednie glosniki. Jednym slowem bieda
ja tez mam 1.6Td tylko ze ja mialem gorzej niz "C"
poniewaz niemialem nawet zegarka
gorzej nawet niemialem licznika przebiegu dzienneych km
brak kieszeni w drzwiach
tez kable tylko na przednie glosniki
brak srodkowych nawiewow
czyli ogolnie bieda w czystym wydaniu
a GTD ma licznik z obrotomierzem kubelkowe fotele
nizsze zawieszenie
stabilizator(przod)
i inne *#cenzura#* umilajace jazde
poniewaz niemialem nawet zegarka
gorzej nawet niemialem licznika przebiegu dzienneych km
brak kieszeni w drzwiach
tez kable tylko na przednie glosniki
brak srodkowych nawiewow
czyli ogolnie bieda w czystym wydaniu
a GTD ma licznik z obrotomierzem kubelkowe fotele
nizsze zawieszenie
stabilizator(przod)
i inne *#cenzura#* umilajace jazde
- king66
- Użytkownik
- Kontakt:
skrzynia V obowiazkowo....
ja mialem GTD ale tak jak u kolegi Krzyla...
bida z nedza version: ultra poor...
po tapicerach i desce to widac ze byl wyszabrowany w srodku na maksa (nowe boczki z innej tapicery) ale wspomaganie np bylo...
w srodku nawet nie mialem popielniczki konsola srodkowa krotka ta co w wersjach C chodzila...
zegarow nawet z zegarem niebylo... a lustra byly kombinowane i lewe bylo od C a prawe z regulacja ale wiazka byla pod tapicera schowana jak jes skasowalem to porobilem oba lustra tak ze byla regulacja kompletna i sprawna
tak wiec wiesz...
najwazniejsze zeby prosto jechal i mial uczciwy silnik min. JR
...a reszte porobic idzie za male pieniadze nawet
ja mialem GTD ale tak jak u kolegi Krzyla...
bida z nedza version: ultra poor...
po tapicerach i desce to widac ze byl wyszabrowany w srodku na maksa (nowe boczki z innej tapicery) ale wspomaganie np bylo...
w srodku nawet nie mialem popielniczki konsola srodkowa krotka ta co w wersjach C chodzila...
zegarow nawet z zegarem niebylo... a lustra byly kombinowane i lewe bylo od C a prawe z regulacja ale wiazka byla pod tapicera schowana jak jes skasowalem to porobilem oba lustra tak ze byla regulacja kompletna i sprawna
tak wiec wiesz...
najwazniejsze zeby prosto jechal i mial uczciwy silnik min. JR
...a reszte porobic idzie za male pieniadze nawet
tak naprawdę to tylko M-B W114280CE albo carrera911 72' ...oba mnie kręcą (MB, VAG, PORSCHE... reszta to podróba)