http://www.allegro.pl/item152065562_glo ... akosc.html
co myślicie?
czy wogóle sie nie pchac w cos takiego?
Z góry dzieki za wszelkie info.
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
chyba najpopularniejsze tutaj helixy 62 sa spoko.Sproboj jeszcze poczytac o zestawie na przod PowerBassa s-6c jest na podobnym poziomie cenowym i tez graja swietniegruchol pisze:krystek007,
Ja polecam helix blue 62 troche drozsze ale naprawde super głośinki. Poczytaj sobie troche tutaj na forum t zobaczysz, a najlepiej zajedz do MM i posluchaj
w drzwiach za głośnikiem mam taką piankę, jak wyjąłem stary głośnik to zobaczyłem więc chyba jakieś wygłuszenie jest, czy to nie wystarczy?Kubus20 pisze:bo jak widzę głosniki ma zamocowane w fabrycznych miejscach i bez wygłuszenia
Przede wszystkim zamocuj głosnik na dystansie, a nie na tapicerce. Kupisz go w sklepie internetowym Powe.krystek007 pisze:w drzwiach za głośnikiem mam taką piankę, jak wyjąłem stary głośnik to zobaczyłem więc chyba jakieś wygłuszenie jest, czy to nie wystarczy?
to nie jest wygluszenie...krystek007 pisze:w drzwiach za głośnikiem mam taką piankę,
potrzebne!!! tweetery w miejsce starych (podszybie) a zwrotnice gdzies pod tapicerke.... jesli nie jestes wymagajacy to na 100% bedziesz zadowolony...krystek007 pisze:Tylko mi nie potrzebne te tweetery i zwrotnica? gdzie ja ja wsadzę ?
najwiekszy blad jaki mozna zrobic....stare wykrecam a nowe wkręcam
ok. dzieki bardzo, o takie odpowiedzi mi chodziło, jeszcze jedno, czy potrzebuje wymiane kabli zrobić? bo obciążenie w sumie nie duże będzie i czy potrzebuje do tych głośników wzmacniacz? kupię chyba ten zestaw, cena 300zł jest ok? za takie cudo?rerekumkum pisze:najwiekszy blad jaki mozna zrobic....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości