[mk3] hałas pompy wspomagania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- piecia1985
- Mały gagatek
- Kontakt:
[mk3] hałas pompy wspomagania
Witam wszystkich
Moje wspomaganie w goliku głośno chodzi moz mi ktos napisac co moze w tym byc??Kupilem go juz takiego nie wiedzialem co z tym zrobic dlatego pytam
Moje wspomaganie w goliku głośno chodzi moz mi ktos napisac co moze w tym byc??Kupilem go juz takiego nie wiedzialem co z tym zrobic dlatego pytam
- Street Fighter
- Mały gagatek
- Kontakt:
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
dokładnie , pompa wspomy zawsze w VW chodzi bardzo głośno,
Jeśli masz płyn w normie, i nie ma wycieków to ja bym to zostawił, chyba że bardzo cC ten odgłos przeszkadza...
generalnie im bardziej hałasuje tym blizej jej konca ale nie jest powiedziane ze jeszcze kilkadziesiat tys km nie wytrzyma...pzdr
Jeśli masz płyn w normie, i nie ma wycieków to ja bym to zostawił, chyba że bardzo cC ten odgłos przeszkadza...
generalnie im bardziej hałasuje tym blizej jej konca ale nie jest powiedziane ze jeszcze kilkadziesiat tys km nie wytrzyma...pzdr
Ostatnio zmieniony pn sty 01, 2007 18:09 przez sas_gti, łącznie zmieniany 1 raz.
- piecia1985
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Street Fighter
- Mały gagatek
- Kontakt:
- piecia1985
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: [mk3] hałas pompy wspomagania
Zastanow sie czy by nie wymienic pompy (koszt uzywanej to 100-150), wymiana jest stosunkowo prosta.piecia1985 pisze:Witam wszystkich
U mnie pompe zaczalem slyszec jakis rok temu, niby tez nie halas, przejechalem ok 30tys i pewnego dnia padla wogole, wylalo caly olej do wspomagania. Awaria niezbyt przyjemna na trasie Okazalo sie ze umieralo od jakiegos czasu lozysko w pompie.
Pozdrawiam