Awiaria wycieraczke!!!!!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
raf1al
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
Awiaria wycieraczke!!!!!!!
Czy silniczek wycieraczek przednich w golfie z 88' jest taki sam jak w golfie z 90'? ponieważ zatrzymuja mi sie wycieraczki gdzie chca, i podobno trzeba wyczyscic mechanizm w silniczku! ale skoro mam luzem od golfa z 88' to myslalem sobie podmienic, tylko czy elektrycznie bedzie ok bo wiem ze po 89' była juz inna elektryka w golfach II !!
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

-
raf1al
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
ale czy elektrycznie bedzie OK ? jak podłacze nie spali sie cos tam gdzies w instalacji!?Grzesiekk1982 pisze:Musi być, silniczek od Audi pasował do VW. Zapewne tem sam jest we wszystkich VAG z tego okresu, tylko sam mechanizm jest inny.raf1al pisze:Czy silniczek wycieraczek przednich w golfie z 88' jest taki sam jak w golfie z 90'
Pozdrawiam.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

W Edku jest ten sam numer (golf 88 i 90). Zoaczysz wizualnie ejszcze, ale wtyczka powinna wejść tylko w jeden sposób. Passek z 84 roku ma taki sam (nr części) Audi z 84 ma inny początek numeru, ale między nimi pasowało (kumlel sprzedał taki silniczek os Audi znajomemu do Passka) i pasiło.raf1al pisze:ale czy elektrycznie bedzie OK ? jak podłacze nie spali sie cos tam gdzies w instalacji!?
Pozdrawiam.
-
raf1al
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
OK to tylko trzeba czekac na cieplejszy dzienGrzesiekk1982 pisze:W Edku jest ten sam numer (golf 88 i 90). Zoaczysz wizualnie ejszcze, ale wtyczka powinna wejść tylko w jeden sposób. Passek z 84 roku ma taki sam (nr części) Audi z 84 ma inny początek numeru, ale między nimi pasowało (kumlel sprzedał taki silniczek os Audi znajomemu do Passka) i pasiło.raf1al pisze:ale czy elektrycznie bedzie OK ? jak podłacze nie spali sie cos tam gdzies w instalacji!?
Pozdrawiam.