na 100% sa takie same .... a czemu piszesz ze zakladasz ham. od 16V skoro 16V o ile sieniemyle ma wlasnie 256mm wentylowane ... ?gt2 pisze:no u mnie też fabrycznie cztery tarcze przud wentylowany ale zakładam komplet z 16v a co
jak sie bawić to sie bawić niewiem jeszcze tylko czy będe zmieniał pułosie z tego co mi się wydaje są takie same
mk2 rozterka swap 1,8 8v gx 1,8 16v kr(angol)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
GG 1350638
tel. 501-706-735
tel. 501-706-735
- gt2
- Mały gagatek
- Kontakt:
moje stare heble są strasznie skatowane urwany odpowietrznik jedno jarzmo jest chyba nawet pęknięte a mając całego 16v nie będe sie rozczulał tylko zakładam wszystko od niego wole zmarudzić dzień czasu i mieć pewnośc że sie zatrzymam niż chamować z cięrzkim sercem
-----------------------------------------------
www.lcs.oz.pl :D
aaaagt2 pisze:moje stare heble są strasznie skatowane urwany odpowietrznik jedno jarzmo jest chyba nawet pęknięte a mając całego 16v nie będe sie rozczulał tylko zakładam wszystko od niego wole zmarudzić dzień czasu i mieć pewnośc że sie zatrzymam niż chamować z cięrzkim sercem
no chyba ze tak...
to oczywiste. ....
GG 1350638
tel. 501-706-735
tel. 501-706-735
- gt2
- Mały gagatek
- Kontakt:
no to pierwsze koty za płoty oba silniczki wyciągnięte, o ile z gx-em poszło łatwo to kr nie poddał się bez walki. Dzisiaj prawdopodobnie kr zamieszka w nowej komorze (silnikowej) i może zagada półosie o ile wydają sie takie same takie same nie są te z gx mają mniejszą średnice mocowania i trza je wymienić reszta raczej pasuje a jak nie to zrobi się tak aby pasowało będe donosił o dalszych powodzeniach lub niepowodzeniach w tym temacie bo wydaje mi się że niema sęsu zakładać nowego
[ Dodano: 28 Gru 2006 17:36 ]
ludzie POMOCY potrzebna szczegułowy szhemat instalacji elektrycznej silnika gx 86r i kr 91r
ludzie POMOCY potrzebna szczegułowy szhemat instalacji elektrycznej silnika gx 86r i kr 91r
-----------------------------------------------
czemu nie zostawiles instaliki od GX ....gt2 pisze:no to pierwsze koty za płoty oba silniczki wyciągnięte, o ile z gx-em poszło łatwo to kr nie poddał się bez walki. Dzisiaj prawdopodobnie kr zamieszka w nowej komorze (silnikowej) i może zagada półosie o ile wydają sie takie same takie same nie są te z gx mają mniejszą średnice mocowania i trza je wymienić reszta raczej pasuje a jak nie to zrobi się tak aby pasowało będe donosił o dalszych powodzeniach lub niepowodzeniach w tym temacie bo wydaje mi się że niema sęsu zakładać nowego
GG 1350638
tel. 501-706-735
tel. 501-706-735
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
jesli iskra jest paliwo jest tzn, ze nie ma dobrej kolejnosci( jesli odpinales kable mogles zamieszac, lub tez nie dziala dysza rozruchowa, co mi najbardziej tu pasuje
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.