Prośba o Pomoc Sprawa blacharki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Prośba o Pomoc Sprawa blacharki
W styczniu planuje oddać samochód do lakiernika, mam do wymiany dwa elementy Prawy i lewy przedni błotnik. Mam do was pytanie czy lepiej jest kupić orginalne błotniki używane ze złomu czy np. nowe http://moto.allegro.pl/item151424890_bl ... _nowe.html
Proszę o pomoc. Dzięki i pozdro
Proszę o pomoc. Dzięki i pozdro
nie wiem ile w tym prawdy jest do konca ale kumpel kupil blotnik do swojego MK3 jak przywiozl go z niemiec (blotnik nowy - nie z ASO) i zaczyna gnic szybciej niz cala reszta :/
w/g mnie zamienniki to szajs w wiekszosci, nie wiem jak inni mysla. Najlepiej niech sie ktos wypowie, ale ja bym bral uzywany ze zlomu (oczywiscie po uprzednich ogledzinach )
pozdrawiam
w/g mnie zamienniki to szajs w wiekszosci, nie wiem jak inni mysla. Najlepiej niech sie ktos wypowie, ale ja bym bral uzywany ze zlomu (oczywiscie po uprzednich ogledzinach )
pozdrawiam
z blacharka jest róznie zalezy jak trafisz tym bardziej że niby te nowe to żemiosło i wszystko zalezy z jakiej blachy i podstawowa żecz żemiosła z jakiej MATRYCY -ponieważ nie do konca pasują profile otwory itp jeżeli dostał byś oryginalne błotniki nie ruszone przez rdzę z jakiegoś innego mk na pewno dłużej ci będą słuzyły
- barteKKK03
- V.I.P.
Polecam takie jedno miejsce - znasz może "kurniki" pod Bielskiem? Tam jest składowisko części, nowych, używanych, jakie chcesz. Mój ojciec swego czasu pojechał tam po błotnik do japończyka i kupił w takim samym kolorze, zakonserwowany i z nalepką japońską a dodam że auto było nietypowe, i części do niego jak na lekarstwo
Jakby co - wal na priv.
Jakby co - wal na priv.
Jetta pojechała w świat...