[DIY] Sub - PowerBass PB-C125D-4v.2 Chrome
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Dawca_Nerek
- Forum Master
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt:
- Dawca_Nerek
- Forum Master
odkurzony bo cały był w sierści mojego pieska, obiciówka oczywiście czarna, w niektórych miejscah przesadziłem z klejem i mu kurde leciutko wyszedł ale na to pomógł marker
Czasem na trasie spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
- Dawca_Nerek
- Forum Master
Kubus20, są minimalnie zaokrąglone ale przy kolejnym wezmę tą wskazówke pod uwage
Wpadłem do sklepu firmowego NOVITA w ZG, producent wykładzin i przy mnie przywieźli rolke. Kolo odciął mi kawałek 1,45m x 0,9m za 10zł cena normalnie m2 to 16złKubus20 pisze:Skąd brałeś materiał na obicie
- Dawca_Nerek
- Forum Master
dałbyś na to jakąś maskownice, a jak nie chcesz kupować i wchodzić w większe koszta, to kup 2-3 kawałki drutu 4-5mm, wygnij w litere C (tylko z zachowaniem kąta 90*) i albo w poziomie równolegle daj, albo pod różnymi kątami oba (nawet pryśnij na czarno, bo ja mając w starej skrzyni srebrne, szybko zdecydowałem sie na czarny mat). Zobaczysz, że całość zyska mocno na wyglądzie. Chyba, że masz kasiorke, to jakaś plexa lub grawerka...
PS
umiłowany w Falubazie ?
PS
umiłowany w Falubazie ?
- Dawca_Nerek
- Forum Master
Sparta - Falubaz - Wybrzeże <--- Niekończońce się przymierze !!!Łuki pisze:umiłowany w Falubazie ?
Łuki, troszke mi nie podchodzą maskownice ale poszukam u siebie takiego drutu to sprawdze jak by to wyglądało!
fuldi, materiał został przyklejony klejem polimerowym, szybko schnie i dobrze urzywałem tokera ale zszywki powyciągałem po wyschnieciu kleju. A ścianka nie jest pod kątem przystosowanym do oparcia, niema takiej potrzeby. Bardziej mi zależało na położeniu lekko przedniej ścianki ( dla pomysłopodrzucacza ) Jutro wrzuce sub'a do bagażnika to zrobie foto.
- Dawca_Nerek
- Forum Master