Zegary Golf 2 1,8
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zegary Golf 2 1,8
Witam Wszystkich!
Mam nastepujący problem a moze nie problem tylko pytanie do was
Mam golfa 2 1,8 ale jest to automat i w nim mam zegary z obrotomierzem do 7tys i predkosciomierzem do 200KM/h postanowiłem sobie załozyć białe tarcze zegarow ale wiekszość tarcz sprzedawanych na allegro jest do 220km/h i teraz pytanie czy moge załozyć takie tarcze? i czy licznik nie bedzie przekłamywał?
I jeszcze jedno ,człowiek od ktorego kupiłem samochod mowił ze te zegary były wymieniane kiedyś bo poprzednie zostały uszkodzone , moje pytanie czy wie ktoś jaka max.predkość powinna byc na liczniku jesli mam własnie Golfa 2 1,8 W Automacie?
PS.sciągnołem sobie skan zegarow z neta i je troche wyedytowałe jak wam sie podobają czekam na wasze wypowiedzi.
Z Gory dzieki za odp.
Niemogłem wsadzić załącznika a wiec jak ktos chce zobaczyć jakie zegary zrobiłem to prosze z tąd > Ściągnij
Mam golfa 2 1,8 ale jest to automat i w nim mam zegary z obrotomierzem do 7tys i predkosciomierzem do 200KM/h postanowiłem sobie załozyć białe tarcze zegarow ale wiekszość tarcz sprzedawanych na allegro jest do 220km/h i teraz pytanie czy moge załozyć takie tarcze? i czy licznik nie bedzie przekłamywał?
I jeszcze jedno ,człowiek od ktorego kupiłem samochod mowił ze te zegary były wymieniane kiedyś bo poprzednie zostały uszkodzone , moje pytanie czy wie ktoś jaka max.predkość powinna byc na liczniku jesli mam własnie Golfa 2 1,8 W Automacie?
PS.sciągnołem sobie skan zegarow z neta i je troche wyedytowałe jak wam sie podobają czekam na wasze wypowiedzi.
Z Gory dzieki za odp.
Niemogłem wsadzić załącznika a wiec jak ktos chce zobaczyć jakie zegary zrobiłem to prosze z tąd > Ściągnij
Ostatnio zmieniony pt mar 11, 2005 00:33 przez Snap, łącznie zmieniany 1 raz.
Własnie tego sie obawiałem ze nie jest org.:/ To jak bedę robił białe tarcze to zrobić do 220KM/h czy do 200KM/h jak myślicie?? Boje sie tylko ze jak bym zrobił do 220km to licznik bedzie przekłamywał i bedzie pokazywał nie prawdziwą predkość.;/
A jak wam sie podobaj zegary ktore zrobiłem??
PS.Czy ktos z was już sie spotkał z licznikiem z obrotkiem ktory miał na blacie 200km/h czy tylko mi sie jakiś unikat trafił??
PzDr.
A jak wam sie podobaj zegary ktore zrobiłem??
PS.Czy ktos z was już sie spotkał z licznikiem z obrotkiem ktory miał na blacie 200km/h czy tylko mi sie jakiś unikat trafił??
PzDr.
:okej: :okej:
Re: Zegary Golf 2 1,8
Snap pisze:Witam Wszystkich!
Z Gory dzieki za odp.
W golfach z silnikami 1,8 były liczniki do 220 ... pomijając mocniejsze werjse np 16V....
Ktoś założył niewłaściwy licznik - prawdopodobnie Ci teraz przekłamuje.... Gdbybyś miał manualną skrzynię to moglibyśmy Ci powiedzieć ile przy poszczególnych obrotach jedziesz....