do posiadaczy VW gamma, beta
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
do posiadaczy VW gamma, beta
Jak zapisać stacje np pod nr 9 i nr 12, gdy radio posiada klawisze od 1 do 6?
Dzięki za odpowiedzi
Dzięki za odpowiedzi
Mam gammę IV i można ponoć zapisać 12 stacji a wiem z opisu radia w języku rosyjskim ["7. Кнопка "BAND"
7.1. Переключение диапазонов MW-FM-AS. AS - таж фигня, что и FM. Т.е. в конечном итоге в FM диапазоне можно запомнить 12 станций"]
7.1. Переключение диапазонов MW-FM-AS. AS - таж фигня, что и FM. Т.е. в конечном итоге в FM диапазоне можно запомнить 12 станций"]
Ostatnio zmieniony czw gru 21, 2006 13:50 przez ryba_71, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: do posiadaczy VW gamma, beta
Przycisk FM ma dwa poziomy. FM1 i tu możemy zaprogramować stacje od 1 do 6, oraz FM2 i tu programujemy od 7 do 12, lub poprostu kolejne od 1 do 6ryba_71 pisze:Jak zapisać stacje np pod nr 9 i nr 12, gdy radio posiada klawisze od 1 do 6?
Dzięki za odpowiedzi
Ostatnio zmieniony czw gru 21, 2006 14:36 przez kiss, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: do posiadaczy VW gamma, beta
A jak przejść do poziomu FM2kiss pisze:[
Przycisk FM ma dwa poziomy. FM1 i tu możemy zaprogramować stacje od 1 do 6, oraz FM2 i tu programujemy od 7 do 12
- malutki
- Forum Master
- Kontakt:
witam, mam u siebie zamontowane radio gamma z vw lupo lub golf IV. jednak chcialbym je wyjac by posprawdzac jakie mam wyjscia czy wejscia z tylu. problem w tym ze nie wiem jak a nie chce uszkodzic radia czy panelu wokol niego. czy ma ktos pojecie jak to wuyjac?bylbym wdzieczny za jakie kolwiek odpowiedzi,pozdrawiam
Clarion DXZ958 - Morel Hybrid Integra 402 - Morel 6W - Gladen RS10 - Phoenix Gold Ti600.4 - Phoenix Gold Ti1500.1
Szafa gra
Szafa gra
Należy wyjąć boczne zaślepki i równocześnie ze strony lewej i prawej cienkimi śrubokrętami bądź gwoźdzmi podważyć (wcisnąć w stronę środka radia) zatrzaski znajdujące się za panelem radia jednocześnie podciągając radio do siebie.
Znalazłem jeszcze coś takiego http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... light=beta
Znalazłem jeszcze coś takiego http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... light=beta