JAkie powinny być luzy zaworowe ????
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
JAkie powinny być luzy zaworowe ????
Witam pytanie jak w temacie !! bo cos mi strasznie cyka i nie wiem co to jest !! Dzis wieczorem bede sprawdzać te luzy ale chciałbym sie dowiedzieć jakie powinny one być !!!\\\
A 2 pytanie odnosnie odmy !
Bo zauwazyłem ze w wezu od odmy do tego grubego co idzie do filtra jest olej !! i to troceh go tam jest a chyba nie powinno !!! Co zrobić zeby sie go pozbyć ??
Wymienić odme ????
A 2 pytanie odnosnie odmy !
Bo zauwazyłem ze w wezu od odmy do tego grubego co idzie do filtra jest olej !! i to troceh go tam jest a chyba nie powinno !!! Co zrobić zeby sie go pozbyć ??
Wymienić odme ????
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
Sprawdziłem teraz dla JR, ma tak samo jak JP.
W Passku B3 były RA i SB według tego, co mam (oba z hydrauliczną kompensacją luzów).
Dowiedz się dokładnie, czy masz hydraulikę, czy też nie.
Pozdrawiam
W Passku z 94 roku chyba nie było już 1,6 TDTo_mas pisze:A mozliwe ze ten silnik jest z 94 roku ??? (ja go przełozyłem z passata)
W Passku B3 były RA i SB według tego, co mam (oba z hydrauliczną kompensacją luzów).
Dowiedz się dokładnie, czy masz hydraulikę, czy też nie.
Pozdrawiam
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Mam chydraulike !!! zgadza sieGrzesiekk1982 pisze:Dowiedz się dokładnie, czy masz hydraulikę, czy też nie.
Sam nawet sprawdzałem przed chwilą i nie ma tam szklaneczek itd i luzy wynoszą zero !!! a tak czysto w środku jaby to była nowa głowica

A oznaczenia silnika to nie wiem !!!!!!!!!!! wiemze ma 51Kw czyli 70 Ps bo jest taka zółta kartka z boku silnika naklejona i troche jej wystaje włąsnie z napisem ile mocy ma ten silnik