Mokro w środku po umyciu :(
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mokro w środku po umyciu :(
Witajcie
mam dośc powazny problem z .. sam nie wiem z czym... chodzi o to, że gdy umyję samochód na tylnej wykładzinie (tzn z przednimi fotelami, w miejscu gdzie leza tylne dywaniki) pojawiaja sie mokre plamy, nie sa taki jakies kałuże, ale widac, ze wykladzina jest mokra problem dotyczy i prawej i lewej strony co to może byc i jak sobie z tym poradzić ??
mam dośc powazny problem z .. sam nie wiem z czym... chodzi o to, że gdy umyję samochód na tylnej wykładzinie (tzn z przednimi fotelami, w miejscu gdzie leza tylne dywaniki) pojawiaja sie mokre plamy, nie sa taki jakies kałuże, ale widac, ze wykladzina jest mokra problem dotyczy i prawej i lewej strony co to może byc i jak sobie z tym poradzić ??
:okej: [b] Pozdrawiam [/b] :okej:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
czy masz antene na dachu, albo jakis otwor ?
ale to juz bylo ... poszukaj dobrze
[ Dodano: Sro Gru 20, 2006 18:31 ]
ja mialem podobnie tez mialem mokro w miejscu tylnego dywanika z prawej strony ale woda sie dostawala poprzez dach przez antene ale juz zalatwione
ale to juz bylo ... poszukaj dobrze
[ Dodano: Sro Gru 20, 2006 18:31 ]
tez tak moze bycOlaf pisze:Czyli to nie jest jakas dziura od spodu pod progiem czy cos
ja mialem podobnie tez mialem mokro w miejscu tylnego dywanika z prawej strony ale woda sie dostawala poprzez dach przez antene ale juz zalatwione
-
- Nowicjusz
Dziekuję Panowie za pomoc
Mam jeszcze jedno pytanie ... otóz planuje oddać autko do zakładu na konserwacje i tutaj moje pytanie : czy konserwuje sie rowniez wnętrze auta ? Tzn podłoge ? Bo slyszalem, ze po takim zabiegu w samochodzi śmeirdzi tymi środkami, a znowu slyszalem, ze to podobno pomaga I sam juz nie wiem co o tym mysleć
Mam jeszcze jedno pytanie ... otóz planuje oddać autko do zakładu na konserwacje i tutaj moje pytanie : czy konserwuje sie rowniez wnętrze auta ? Tzn podłoge ? Bo slyszalem, ze po takim zabiegu w samochodzi śmeirdzi tymi środkami, a znowu slyszalem, ze to podobno pomaga I sam juz nie wiem co o tym mysleć
:okej: [b] Pozdrawiam [/b] :okej:
Przede wszystkim wyczyść ten otworek. Odpowiada on za odpływ wody. Oczyścic i najlepiej na okolo zamalować farbą np hammerite, aby rdza nie próbowala się zagnieździć Warto dbać o takie szczegóły ponieważ od tego zaczyna się zżeranie drzwi. Pozdrawiam i wesołych świąt
[i][size=100]Sit down
Shut up
Hold on
16v[/i][/size]
Shut up
Hold on
16v[/i][/size]