a powiedz mi Rydzu jaki byłby efekt gdybym na tym pająku zamontował np 4 x dioda SMDrydzu pisze:Nie, mam na myśli tego pająka który jest od środka. Zasłonięty białym plastikiem.
Ten który jest na dole zdjęcia.
[url=http://images4.fotosik.pl/255/762c298423dfef8em.jpg]Obrazek[/URL]
Moje oświetlenie nawiewów mk3
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Krisu84, musisz zasłonić częśc plastiku przewodzącego światło, żeby niebieski nie mieszał się z czerwonym-pewnie o tym zapomniałeś.
rojbert, SMD jest za mała, tam wsadzasz zwykłą diodę 3mm nie trzeba kombinować z SMD.
macientyvw, na przyszły rok musimy skończyć waszą deskę i zrobić mojego. Roboty mamy full, ale do kolejnych świąt chyba damy radę
rojbert, SMD jest za mała, tam wsadzasz zwykłą diodę 3mm nie trzeba kombinować z SMD.
macientyvw, na przyszły rok musimy skończyć waszą deskę i zrobić mojego. Roboty mamy full, ale do kolejnych świąt chyba damy radę
dokladnie sa 4diody 3mm niebieskie, 1 super flux niebieski i 1 czerwony no i oczywiscie 3 czerwone w pokretlach... Zrobie fotki dzisiaj cyfrowka
A mam pytanie w jaki sposob dobrac sie do przlacznika swiatel i do przelacznika od szyberdachu...
A mam pytanie w jaki sposob dobrac sie do przlacznika swiatel i do przelacznika od szyberdachu...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.