Witam Wszytskich !!
Tematem mojego posta jest przerywający silnik przy pierwszym odpaleniu po zimnej nocy (temp. w okolicach 0) podszas przerywania strasznie dymi , i tak przez jakieś 20 sekund, świece sprawdzałem sa oki, niepomaga podwójne zagrzanie świec, byłem u pompiarza na regulacjij końcówek i pompy, ale nadal ni niepomogło co może być przyczyną takiego zachowania ?? Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł to czegam z niecierpliwością ??
Z góry dzieki !!
[MK2] Przerywa silnik jak zimny 1.6d
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
-
- Mały gagatek
-
- Mały gagatek
na kolor biały taki śiwy, jak daje gazu to również przerywa troche mniej odczuwalnie ale też, zaraz po odpaleniu kontrolka od ładowania się swieci do momentu aż dodam troche gazu i gaśnie.
Co to może być ?? może jak bym kupił jakiś specyfik do przeczyszczania układu paliwowego w dizlu to by pomogło ??
powtarzam że ostatnio bylem u pompiarza na regulacji pompy i końcówek i podobno zostało wyregulowane wzorowo
Co to może być ?? może jak bym kupił jakiś specyfik do przeczyszczania układu paliwowego w dizlu to by pomogło ??
powtarzam że ostatnio bylem u pompiarza na regulacji pompy i końcówek i podobno zostało wyregulowane wzorowo