MK3 96r 1,8 na wtrysku wielopunktowym chce zalozyc GAZ

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

radmac

MK3 96r 1,8 na wtrysku wielopunktowym chce zalozyc GAZ

Post autor: radmac » czw mar 10, 2005 00:33

MAM golfika mk3 1,8 z 96r na wielopunkcie chce zalozyc gaz jakiego spalania moge sie spodziewac w miescie przy delikatnej jezdzie no i jak na trasie JAki gaz zalozyc i moze ktos wie gdzie w Poznianiu
Z gory dziekuje

Awatar użytkownika
Borys
V.I.P.
V.I.P.
Auto: VR6T
Kontakt:

Re: MK3 96r 1,8 na wtrysku wielopunktowym chce zalozyc GAZ

Post autor: Borys » czw mar 10, 2005 09:27

radmac pisze:MAM golfika mk3 1,8 z 96r na wielopunkcie chce zalozyc gaz jakiego spalania moge sie spodziewac w miescie przy delikatnej jezdzie no i jak na trasie JAki gaz zalozyc i moze ktos wie gdzie w Poznianiu
Z gory dziekuje
a jakie masz oznaczenie silnika, i czo nie przypadkiem jakas US wersja

www.vrservice.pl

Gitek
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Gitek » czw mar 10, 2005 09:35

jesli masz wolne ok 3500 do 4000 i chcesz ten gaz dla siebie nie zamiezasz sprzedac auta w najblizszym czasie to zaluz sobie sekwencje instalacja ta wykozystuje cisnienie butli i jest to najlepsze rozwiazanie jezeli chodzi o gaz spalanie powinno zostac na takim samym poziomie jakl rowniez osiagi. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Borys
V.I.P.
V.I.P.
Auto: VR6T
Kontakt:

Post autor: Borys » czw mar 10, 2005 09:39

Gitek pisze:jesli masz wolne ok 3500 do 4000 i chcesz ten gaz dla siebie nie zamiezasz sprzedac auta w najblizszym czasie to zaluz sobie sekwencje instalacja ta wykozystuje cisnienie butli i jest to najlepsze rozwiazanie jezeli chodzi o gaz spalanie powinno zostac na takim samym poziomie jakl rowniez osiagi. Pozdrawiam
najpierw niech kolega okresli co ma za motor, bo 1.8 na wielopunkcie w europejskich wersjach nie widzialem,

www.vrservice.pl

Awatar użytkownika
briano
Kozak
Kozak
Kontakt:

Post autor: briano » czw mar 10, 2005 16:03

Borys pisze:
Gitek pisze:jesli masz wolne ok 3500 do 4000 i chcesz ten gaz dla siebie nie zamiezasz sprzedac auta w najblizszym czasie to zaluz sobie sekwencje instalacja ta wykozystuje cisnienie butli i jest to najlepsze rozwiazanie jezeli chodzi o gaz spalanie powinno zostac na takim samym poziomie jakl rowniez osiagi. Pozdrawiam
najpierw niech kolega okresli co ma za motor, bo 1.8 na wielopunkcie w europejskich wersjach nie widzialem,
Pewnie chodzi o zwykłe 1.8 90KM :hmm: Tylko ktoś namotal mu głowie

Grzesss

Post autor: Grzesss » czw mar 10, 2005 16:19

Napewno jest to 1.8 mono-wtrysk,bardzo dobry silnik pod zwykła instalacje 2 generacji...

radmac

Post autor: radmac » pt mar 11, 2005 00:05

no walsnie jest to 1,8 90PS na wielopunkcie !!!! powaznie !!! a wersja jest rzeczywiscie z USA pytam sie o ten gaz poniewaz gazownik u ktorego bylem jak zobaczyl to zaczal sie zastanawiac jak tu zalozyc gaz w takiej wersji co mnie toche zaniepokoilo :( czy zakladal juz ktos cos takiego ?? czy mozna zalozyc sekwencyjny gaz i jakiej firmy najlepiej

Awatar użytkownika
pkirylcz
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: pkirylcz » pn maja 23, 2005 16:59

Jesli wielopunkt to sekwencyjny. Ja jeszcze nie mam LPG i po woli od tego odchodze, ale temat caly czas jest dla mnie ciekawy.

Pozdrawiam,
Piotrek

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”