[MKII] Pytanie o światła na tył
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
[MKII] Pytanie o światła na tył
Gdzie mogę znaleźc swiatła clear black-red?
Widziałem je kilka razy na allegro ale ostatnio ich nie ma.
Ewentualnie proszę o jakieś typy na światła do mojego czarnego mk...
Re: [MKII] Pytanie o światła na tył
ja mam przyciemniane org helli moge sprzedacAdriaNo pisze:Gdzie mogę znaleźc swiatła clear black-red?
moim zdaniem nie rób clearów, bo już dużo golfów na nich jeździ, masz akurat taki kolorek do którego elegancko pasują oryginalne helli przyciemniane
Ostatnio zmieniony ndz gru 17, 2006 16:22 przez niooniek, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
moim zdaniem nie rób clearów, bo już dużo golfów na nich jeździ, masz akurat taki kolorek do którego elegancko pasują oryginalne helli przyciemniane
Zgadzam się - zwykłych clearów white-red bym nie brał.
Black-red nie są już tak popularne.
Może rzeczywiście skusze się na te Hella czarno-czerwone...
Inna opcja to calkiem czarne hella...
Te clary o ktorych mowisz najbardziej mi sie podobaja z wszystkich dostepnych clarow do mk2 ale osobiscie wrzucilbym czarno-czerwone helli Chyba ze zrobisz opcje autka cala w clarach przod clary z krzyzem tylne te o ktorcyh mowisz i przednie kierunki czarne klary ta opcja moglaby ladnie wygladac a jak c-c hella to juz nie wrzucaj zadnych clarow tylko zostan przy normalnych przednich moze z krzyzem i kierunach czarnych mam nadzieje ze z czailes moj przekaz
Pozdroo
Pozdroo
Nord-vag.pl
W planie mam właśnie dac z przodu swiatla i kierunki jasny clar wiec chyba poczekam, aż sie pojawią znowu na allegro te cleary red-black.Poncek17 pisze:Te clary o ktorych mowisz najbardziej mi sie podobaja z wszystkich dostepnych clarow do mk2 ale osobiscie wrzucilbym czarno-czerwone helli Chyba ze zrobisz opcje autka cala w clarach przod clary z krzyzem tylne te o ktorcyh mowisz i przednie kierunki czarne klary ta opcja moglaby ladnie wygladac a jak c-c hella to juz nie wrzucaj zadnych clarow tylko zostan przy normalnych przednich moze z krzyzem i kierunach czarnych mam nadzieje ze z czailes moj przekaz
Może zna ktoś jakieś inne źródło??
Mały UPDATE:
Ostatnio zastanawiam się nad jeszcze inną opcją - Clear White...
jak to będzie wyglądać na czarnym MK, jeśli to możliwe proszę o jakieś zdjęcia takiej kombinacji...
Ostatnio zastanawiam się nad jeszcze inną opcją - Clear White...
jak to będzie wyglądać na czarnym MK, jeśli to możliwe proszę o jakieś zdjęcia takiej kombinacji...
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=118157/]Moje MK II - projekt zakończony, SOLD[/url]
Fire&Ice - projekt rozpoczęty
Fire&Ice - projekt rozpoczęty