Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
tez to musze jutro sprawdzic, zapomnialem o tym. Przy okazji zczaje ta przepustnice.sGARY pisze:Przybek, wykrecilem ta cala srube od regulacji skladu mieszanki i nie ma tam zadnego oringa, wiec jest to chyba na stozek?? przedmuchalem ja ale jeszcze nie sprawdzalem czy jak ja wkrece to zgasnieaha i wogle nie mam ssania czyli jak zalacze silnik zimny to chwile tak jakby bylo ssanie a pozniej nie ma i zaczyna pracowac na 3gary
jak wykrecisz ta srobe to wyciagnij caly te mocowanie dyszy skladu mieszanki i na dole niej powinien i musi byc oring jesli go nie bedzie to nie ustawisz skladu mieszankisGARY pisze:Gashkas, wykrec obok ta srube na wkretak krzyzakowyja ja wykrecilem!
a wyżej pisaliśmy o 2e2. Lepiej załóż nowy temat albo poszukaj na forum bo było wiele o 2ee. Jeśli nie działa opcaj szukaj to użyj gogli dopisując np forum golf pl, elegancko nasze forum gogle przszukują.Hajmuś pisze:Mam rowniez gaznik 2EE
pisalem ci wczesniej o tej kopolce , poluznij 3 srobki i wcisnij lekko przepustnice ta dolna tak z centymetr i krec tak kopulka aby na zimnym silniku byla szparka ze 2-3 mm miezdy przepustnica ssania a gardzielasGARY pisze:okto z mieszanka by bylo prawie wszystko ok
tylko te oringi dobrac dobre
![]()
a ssanie to jak otwieralem wkretakiem ta klapke to wtedy chodzil rowno, wiec co jest zwalone?? i jak to naprawic??
ale od regulacji tej "szparki" to jest śróbka mała na imbusik wkręcana od tyłu gaźnika w trzpień od pull-down. Ustawi sie to tylko wtedy jak pull-down działa.Przybek pisze:na zimnym silniku byla szparka ze 2-3 mm miezdy przepustnica ssania a gardziela
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 68 gości