Masa lecąca od akumulatora...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Masa lecąca od akumulatora...
Mam takie pytanie... Do skrzynki z bezpiecznikami, tam gdzie sie podlacza kostki czyli z tylu, to gdzie wpina sie przewod masy?
Z gory dziekuje za odpowiedz
Z gory dziekuje za odpowiedz
- Paweł Marek
- V.I.P.
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: ni ma
- Silnik: nima
- majster heniek
w ksiazce nie ma zaznaczonego punktu masy jak sie rozwidni to pojde i zobacze do auta gdzie polaczona jest masa mam rocznik 86 to powinno byc tak samo jak u CiebieSkinnerPL pisze:ynke mam z 87 ;/ w jaki punkt sie przymocowywuje mase? w skrzynce oczywiscie
[ Dodano: 16 Gru 2006 07:31 ]
tu masz link do skrzynki przed 88r i po tez
http://forum.vwgolf.pl/download.php?id=7637
- majster heniek
SkinnerPL, a wiec tak masa z akumulatora nie jest bezposrednio podlaczona do skrzynki
od aku idzie do wielozlacza znajdujacego sie z lewej strony ( przykrecone to jest do nadwozia auta nad skrzynka z bezpiecznikami i przekaznikami po lewej stronie )musisz sie schylic i tam zobaczysz same brazowe kable wpiete w to wielozlacze - lubia tam troche zasniedziec (brak styku )- z tamtad dopiero masa idzie do skrzynki na poszczegolne przekazniki
pozdro - powodzenia w pracach
od aku idzie do wielozlacza znajdujacego sie z lewej strony ( przykrecone to jest do nadwozia auta nad skrzynka z bezpiecznikami i przekaznikami po lewej stronie )musisz sie schylic i tam zobaczysz same brazowe kable wpiete w to wielozlacze - lubia tam troche zasniedziec (brak styku )- z tamtad dopiero masa idzie do skrzynki na poszczegolne przekazniki
pozdro - powodzenia w pracach