KWESTIA Z ZAKUPEM
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- lgruszkos
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
KWESTIA Z ZAKUPEM
Mam pytanie bo zastanawiam się nad kupnem mk3 1.9 TDI z Anglii za 4 tys złotych. Jest to samochód z 97 roku lekko uderzony z przodu. Czy opłaca się kupno takiego samochodu i czy duzo jest przeróbki, jaki jest koszt takiej przeróbki, może ktos już coś takiego robił??
- Paweł Marek
- V.I.P.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
lgruszkos, Jeśli ma CLIMATRONIC to jest z tym peird****nia, że się może nie opłacić
Kolega bawił się w to w Passku B5 i wyszło z częściami i robotą ok 6 tys. W celu obniżenia kosztów trzeba było ciąć wiązki, kombinować ciąć przegrodę. A z climatronic to się użeralinajdłuze. Z miesiąc samochód u nich stał. Jeśli zwykłą klima, to pół biedy
Najłatwiej przerobić Renault (np laguna- ci sami mechanicy skasowali go na 1400 zł zaledwie)tam są gumowe zaślepki z tego co mówił i wszystko się ogranicza do wyjęcia zaślepek i włożenia ich z lewej + koszty części.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 14 Gru 2006 21:29 ]
Yyyyyy, tzn z lewej na prawą pójdą te zaślepki, zamotałem się
Pozdrawiam.
Kolega bawił się w to w Passku B5 i wyszło z częściami i robotą ok 6 tys. W celu obniżenia kosztów trzeba było ciąć wiązki, kombinować ciąć przegrodę. A z climatronic to się użeralinajdłuze. Z miesiąc samochód u nich stał. Jeśli zwykłą klima, to pół biedy
Najłatwiej przerobić Renault (np laguna- ci sami mechanicy skasowali go na 1400 zł zaledwie)tam są gumowe zaślepki z tego co mówił i wszystko się ogranicza do wyjęcia zaślepek i włożenia ich z lewej + koszty części.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 14 Gru 2006 21:29 ]
Yyyyyy, tzn z lewej na prawą pójdą te zaślepki, zamotałem się
Pozdrawiam.