[MK2 1,8 JH] problem z ogrzewaniem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK2 1,8 JH] problem z ogrzewaniem
witam. Mam taki problem że podczas jazdy nagle zaczyna mi dmuchać zimne powietrze mimo ze jeszcze chwile wcześniej leciało ciepłe, a po pewnym czasie znowu zaczyna lecieć ciepłe, a i jeszcze wydaje mi się że nadmuch jest za mało wydajny. wentylator niby chodzi dobrze ale przez wyloty jakoś słabo dmucha
Re: [MK2 1,8 JH] problem z ogrzewaniem
witam.ja mialem taki sam problem i nie wiedzialem o co w tym chodzi.. mam pytanie:masz lub miales jakies problemy z plynem chlodniczym?? maszjakies wycieki?? bo mi ubywalo plynu( mialem mala dziurke w takiej rurce metalowej ktora idzie od pompy do okolic nagrzewnicy) w karzdym razie moze to byc wina zle odpowietrzonego ukladu..jaro83 pisze:witam. Mam taki problem że podczas jazdy nagle zaczyna mi dmuchać zimne powietrze mimo ze jeszcze chwile wcześniej leciało ciepłe, a po pewnym czasie znowu zaczyna lecieć ciepłe, a i jeszcze wydaje mi się że nadmuch jest za mało wydajny. wentylator niby chodzi dobrze ale przez wyloty jakoś słabo dmucha
pozdro