kupiłem dzisiaj zegary do mojego golfa 1.6 i mam zegary z obrotomierzem z z tym komputerkiem co bede miał jeszcze do tego w następnym tyg. manetki. I jak to podłaczyć teraz ?? wogóle da się bo nie mam kom. pokładoweg
I jeszcze jedno pytanko bo bede mątował zegary inteligo z allegro i nie wiem co zrobić z ta wskazówką bo bedzie seryjna i brzydko bedzie wygladac co mozna pokombinować z tym ??
[mk2] Zegary od mk2 GTi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
[mk2] Zegary od mk2 GTi
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM

MalowanieFelg.com
POLECAM

MalowanieFelg.com
POLECAM
Re: [mk2] Zegary od mk2 GTi
maciek.wroc pisze:
I jeszcze jedno pytanko bo bede mątował zegary inteligo z allegro i nie wiem co zrobić z ta wskazówką bo bedzie seryjna i brzydko bedzie wygladac co mozna pokombinować z tym ??
Chyba zegary INDIGLO, bo Inteligo to chyba bank jest...
Jetta pojechała w świat...
- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
jako do samego zamontowania to nie ma problemu takiego fizucznego, przekladasz sobie sam licznik, jak miales licznik na leden wtyk i ten tez jest na jeden to nie bedzie problemu i bedzie smigac, dalej zaczynaja sie kłopoty. Musisz sobie znalezc PinOUT tego licznika, zebys wiedzial w ktore piny sie wpiac zeby moc przelaczac funkcje MFA i oczywiscie odczytywac dane.maciek.wroc pisze:kupiłem dzisiaj zegary do mojego golfa 1.6 i mam zegary z obrotomierzem z z tym komputerkiem co bede miał jeszcze do tego w następnym tyg. manetki. I jak to podłaczyć teraz ?? wogóle da się bo nie mam kom. pokładoweg
Co do tego ze nie masz komputera pokładowego to nie on odpowiada ze wskazania MFA tylko czujniki temperatury oleju ( w podstawie filtra oleju ) , czujnik temp powietrza ( w nadkolu ale cholera zapomnialem ktorym ) no i wezyk ktory sobie idzie z licznika do krocca na wezu laczacym kolektor ssacy z serwem hamulcow ( ten ktrociec jest zaslepiony). Wiec jesli nie masz czujnikow to czeka Cie jeszcze maly wydatek
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!

- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
a to chyba tylko załoze i zeby mi działał tylko zegarek bo dalej nie chce mi się to bawić
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM

MalowanieFelg.com
POLECAM

MalowanieFelg.com
POLECAM