[JVC KD AVX2] Jak odblokować oglądanie dvd na postoju?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
[JVC KD AVX2] Jak odblokować oglądanie dvd na postoju?
Witam, kupiłem sobie radyjko JVC KD AVX2:
w instrukcji montażu jest opisany, że zielony kabel należy podłączyć jakoś z czujnikiem od ręcznego, aby oglądać DVD tylko na postoju. Jak mam podłączyć ten zielony kabelek, żeby zawsze oglądać DVD i żeby nie spalić tego radyjka? Pozdrawiam
w instrukcji montażu jest opisany, że zielony kabel należy podłączyć jakoś z czujnikiem od ręcznego, aby oglądać DVD tylko na postoju. Jak mam podłączyć ten zielony kabelek, żeby zawsze oglądać DVD i żeby nie spalić tego radyjka? Pozdrawiam
Możesz podać po stacyjce 12V to będzie jak tylko kluczyk będzie wsadzony, ale sprawdź najpierw czy to na 12V jest bo nie wiem jak czujnik od ręcznego jest podłączony.
To tak na marginesie jak się ogląda na takim ekranie?
To tak na marginesie jak się ogląda na takim ekranie?
Były w kolorze czarnym: Mk1 Cabrio 81', Mk1 Cabrio Sportline, Mk3 GL 1.8, MK3 GTI 2.0, Mk4 GTI ARL, Lupo SDI 1.7
Jest w kolorze czarnym Audi TT 1.8
Jest w kolorze czarnym Audi TT 1.8
O ile masz papiery od radia lub opis na tym przewodzie do ręcznego to co tam jest, to + czy - ?Tomalka pisze:dzieki za odp, jutro sprawdze podepne i zobaczymy.
azizi, co do ogladania, rewelacji nie ma ekran jest jak 2 razy wyswietlacz nokii n73, jakosc obrazu w mare ok, tylko maly, ale samochod to nie pokoj kinowy z plazma 50 ''
temat juz dosc stary, ale sie dopisze bo moze komu sie przyda - kabel który idzie do podpiecia pod reczny trzeba bezposrednio przyłączyć do jakies masy tzn. bezposrednio do jakiegos metalu,np. pod jakas srube.
Jesli chodzi o jakość obrazu to ja jestem zadowolony, aco najważniejsze to bez problemowo mozna podłączyć dodatkowy wyświtlacznp 10" i wtedy to juz jak kino, a jakosc jest naprawde spoko (i w ten sposób mamy juz 2 monitory w aucie hehe).
Przy obecnych cenach tego radia warto je wybrac, bo jest to lepszy sposób niz samo radio z odtwarzaczem DVD, a moim zdaniem nawet lepszy niz 7" na dwóch dinach , bo zdjeciu panela nikt sie nie domyśli ze mamy radio z dużym wyświetalczem (chyba ze mamy AC )
Jesli chodzi o jakość obrazu to ja jestem zadowolony, aco najważniejsze to bez problemowo mozna podłączyć dodatkowy wyświtlacznp 10" i wtedy to juz jak kino, a jakosc jest naprawde spoko (i w ten sposób mamy juz 2 monitory w aucie hehe).
Przy obecnych cenach tego radia warto je wybrac, bo jest to lepszy sposób niz samo radio z odtwarzaczem DVD, a moim zdaniem nawet lepszy niz 7" na dwóch dinach , bo zdjeciu panela nikt sie nie domyśli ze mamy radio z dużym wyświetalczem (chyba ze mamy AC )
Wydechy do każdego auta robione na zamówienie - profesjonalne podejście MTG (Płock)
Wyciąganie wgnieceń bez lakierowania (Płock)
VW Golf MK3-> Audi A3-> VW Touareg
Tomalka,
Co za tym przemawia?To iz jak Cie policja zatrzyma to nie bedziesz mial za to mandatu:D
Siemanko ja Ci powiem cos prostego...ten kabelek podlacz pod zapalniczke.....Dlaczego? A dlatego iz jak cie policja zatrzyma to wystarczy tylko wyciagnac zapalniczke a sygnal z wyswietlacza zniknie, potem wlozyc zapallniczke i obraz jest z powrotemWitam, kupiłem sobie radyjko JVC KD AVX2:
Co za tym przemawia?To iz jak Cie policja zatrzyma to nie bedziesz mial za to mandatu:D
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=9787][size=167]KSIEGA PRZYKAZAN CAR AUDIO[/size][/url]
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d30de6adc141c0d4.html][img]http://images24.fotosik.pl/263/d30de6adc141c0d4med.jpg[/img][/url]
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d30de6adc141c0d4.html][img]http://images24.fotosik.pl/263/d30de6adc141c0d4med.jpg[/img][/url]
Kubus20, Sprawa w tym radiu jest o tyle prosta ze wychodzi tylko jeden kabelek, który podlaczamy do masy (do dowolnej śrubki na karoserii, lub np tak jak ja pod kierownica jest cos w rodzaju przegrody i tam kabelka starcza i jest kilka dziur do których mozna przymocowac ten kabel.
Nie wprowadzac zadnych błednych informacji - nie do zadnego plusa tylko do masy gdzie nam najwygodniej i nie do żadnego aku tylko na karoserie.
Mysle ze rozwiazalem ten problem. Pozdrawiam
[ Dodano: 22 Wrz 2008 22:17 ]
MediaX, albo wystarczy wyjąć kluczyk a radio samo sie wyłączy
Nie wprowadzac zadnych błednych informacji - nie do zadnego plusa tylko do masy gdzie nam najwygodniej i nie do żadnego aku tylko na karoserie.
Mysle ze rozwiazalem ten problem. Pozdrawiam
[ Dodano: 22 Wrz 2008 22:17 ]
MediaX, albo wystarczy wyjąć kluczyk a radio samo sie wyłączy
Wydechy do każdego auta robione na zamówienie - profesjonalne podejście MTG (Płock)
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Czyli tak jak w większości radyjek z DVD.interno pisze:Kubus20, Sprawa w tym radiu jest o tyle prosta ze wychodzi tylko jeden kabelek, który podlaczamy do masy (do dowolnej śrubki na karoserii, lub np tak jak ja pod kierownica jest cos w rodzaju przegrody i tam kabelka starcza i jest kilka dziur do których mozna przymocowac ten kabel.
A teraz mały offtop.
Zupełnie nie podobają mi się radia z seri Avx, a z kilkoma miałem już do czynienia.
Grać, to to nie gra, a monitorek tez malutki...
Dla mnie bajer na krótki czas...