[mk2]taka maska w moim mk2
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Cockney, poczytaj w temacie o lampach... juz problem rozwiazany to golf z oferty JOMa a nie jego Przyznal sie ze ma mk2 w laminacie
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
VW Golf Mk2 To najlepsze autko jakie wymyślił człowiek, ale RS'ów nie lubicie (ja też nie, ale takiego już kupiłem). Wiedziałem że mnie pojedziecie za to, że skrzywdziłem golfika, dlatego dałem innego (wybaczycie mi ) Tu nie chodzi o pieniądze, tylko o szacunek.
Jak bym chciał, to kupił bym sobie coś innego, ale Golf (a zwłaszcza) Mk2 to jest cudne autko. To moje autentyczne zdjęcia:
Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam
[ Dodano: 10 Gru 2006 21:07 ]
A jeśli chodzi o czwórkę z dwójki, to chcę zrobić coś czego nikt inny nie zrobił, i kupiłem dlatego golfa po małej stłuczce, i się bawie się z tym. Jak będzie w stanie do pokazania, to pokaże wam zdjęcia (teraz ma na sobie 0,8kg szpachli i ok. 3kg żywicy). Narazie ma tył wstawiony z czwórki, pracuje teraz nad przodem.
Jak bym chciał, to kupił bym sobie coś innego, ale Golf (a zwłaszcza) Mk2 to jest cudne autko. To moje autentyczne zdjęcia:
Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam
[ Dodano: 10 Gru 2006 21:07 ]
A jeśli chodzi o czwórkę z dwójki, to chcę zrobić coś czego nikt inny nie zrobił, i kupiłem dlatego golfa po małej stłuczce, i się bawie się z tym. Jak będzie w stanie do pokazania, to pokaże wam zdjęcia (teraz ma na sobie 0,8kg szpachli i ok. 3kg żywicy). Narazie ma tył wstawiony z czwórki, pracuje teraz nad przodem.
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
kup se lepiej szeroki hokej i daj zderzaki w kolor
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
A nad szachownicą się nie zastanawiałeś? Widziałem Jettę w ,,VW Trends'' miała podobny lakier i szachownicę na masce.Według mnie twoje mk2 wyglądało by super z szachownicą. Ale to tylko moje zdanie.
Ostatnio zmieniony śr sie 27, 2008 21:42 przez Marcin85, łącznie zmieniany 1 raz.