[głośniki] Jak przymocować skrzynię w bagażniku [MK3]
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
[głośniki] Jak przymocować skrzynię w bagażniku [MK3]
Witam,
Audio mam co prawda ukończone, jednak borykam się problemem nieprzymocowanej niczym skrzyni w bagażniku. Wydawało mi się, że jest na tyle cięzka, że raczej nie będzie się przemieszczała, aż do dziś jak trochę ostrzej wziąłem sobie zakręt. Usłyszałem głośne bum w bagażniku i jak się okazało skrzynia znalazła się po drugiej stronie. Skrzynia 20L z głośnikiem PB. Tylna część kanapy to góla blacha. Zależy mi na tym, aby wyjęcie skrzyni w razie konieczności skorzystania z bagażnika było stosunkowo łatwe. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Pozdro
Audio mam co prawda ukończone, jednak borykam się problemem nieprzymocowanej niczym skrzyni w bagażniku. Wydawało mi się, że jest na tyle cięzka, że raczej nie będzie się przemieszczała, aż do dziś jak trochę ostrzej wziąłem sobie zakręt. Usłyszałem głośne bum w bagażniku i jak się okazało skrzynia znalazła się po drugiej stronie. Skrzynia 20L z głośnikiem PB. Tylna część kanapy to góla blacha. Zależy mi na tym, aby wyjęcie skrzyni w razie konieczności skorzystania z bagażnika było stosunkowo łatwe. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Pozdro
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
To też jest pomysł, thx. Jak na razie przymocowałem to na rzepach i tzyma się nawet dobrze.kupszczelisty pisze:pod kanapą są oczka metalowe od pasów bezpieczeństwa, ja mam pasy takie ze ściągaczem jak się coś przewozi jakieś elementy, wpiołem 2 haki z tego w to ucho pod kanapą ścignołem i gitara
Pozdro