[mk3] szlifowanie szkiel przednich lap ...
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- koczyk
- Użytkownik
- Kontakt:
[mk3] szlifowanie szkiel przednich lap ...
Witam ciekawi mnie takie cos czy mozna wyszlifowac samemu szkla przednich lamp ? chodzi mi taki efekt zeby bylo to jakby calry mam szkla tzw. "prazkowane" czy jak to sie mowi jezeli ktos robil takie cos to prosze o pomoc jak to zrobic jak dlugo to trwa ile wyniesie nas takie szlifowanie (pln'ów) podrawiam
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
odradzam lepiej kupic nowe lampy a same szkla na allegro byly ale takie cos nie ma homologacji i mozna latwo stracic dowod a co za tym idzie po wypolerowaniu klosza bedziesz mial bardziej rozproszobe swiatlo i slabsza widocznosc w nocy...
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
- -oli-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jesli bys przerabiał zwykłe lampy na xenon to tak ,ale te szkła szybko pękają od kamyków i sa bez homologacji a jak chesz juz cos kombinować to lepiej kupic juz jakies konkretne lampki np. Hella Celis, albo cos tanszego pozdrokoczyk pisze:Witam ciekawi mnie takie cos czy mozna wyszlifowac samemu szkla przednich lamp ?
- koczyk
- Użytkownik
- Kontakt:
aha to nie bede tego robil bo znalazlem takie szkla na allegro i kolo chcial 90 zl za szt. i wydawalo mi sie drogo ale jak latwo pekaja to to nie ma sensu bo chcialem przerobic lampy zwykle na xenon lub bixenon A mam jeszcze pytanko te lampy soczewkowe z ringiem to sa xenony czy to jest imitacja bo smigaja u mnie 2 trojki i wyglada na to jak prawdziwy xenon pozdrawiam
- -oli-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no ja mam takie lampy soczewkowe z ringami, wstawiłem do nich zarówki Philips blue vision no i juz pare osób sie pomyliło, bo myslało że mam Xenony miałem zamiar dokupic do tych lamp instalacje Xenonów,ale zmieniłem plany.Pozdrokoczyk pisze: mam jeszcze pytanko te lampy soczewkowe z ringiem to sa xenony czy to jest imitacja bo smigaja u mnie 2 trojki i wyglada na to jak prawdziwy xenon
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: