BLACK [VW JETTA 2] by Savo
Moderator: G0 Karcio
no ona musi byc naprawde dobrze zrobiona... dzien jak dzien tapicerka calutka została wyprana i juz tył ładnie załozony kanapa boczki (nie zrobiłem fotek bo niechem zasmiecac ) ale niedługo pare bedzie ... niema co ukrywać wykonczenia zajmują najwięcej czasu .... aha Jetta bedzie miała szerokie zderzaki jak wspomniałem w poprzenim poscie takze wąskie zderzaki mam na sprzedaz lub na coś zamienie... chętnych na priv zapraszam .... Pozdrawiam wszystkich
za rzadko bywasz na Allegro chyba...Wooqasheck pisze:Kocham Jetty. Jak na razie nie widziałem żadnej skrzywdzonej
A co do głównego bohatera tego tematu - zarąbiście się prezentuje, tyle mogę powiedzieć. Jakie plany co do oświetlenia autka? bo do Jettek wybór nie jest za duży a i ceny nieszczególnie przyjazne dla konta bankowego...
A tak w ogóle to dołączam się do reszty wypowiadających się - wsadź pod maskę 1.9 TDI (ale takiego z trzema czerwonymi literkami... mniam.... )
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata
chodzi ci o oswietlenie wnętrza ?? jesli tak to wnętrze bedzie oswietlone w kolorze niebieskim ... tak 1.9 TDI to jest juz naprawde dobry motorek ale puki co nieplanuje takiego czegoś ..moze kiedyś ...narazie są tylko plany wizualne... turbinke prędzej sie wsadzi ..
P.S Bo co do silniczka to niemam zadnych najmniejszych zastrzezen po wymianie swiec chodzi płynnie i równo ,najlepsze jest to że jetta to bardzo dobrze wyciszone auto i mało słychac silniczek w srodku ...a palic to pali ok 5.5 ropki
P.S Bo co do silniczka to niemam zadnych najmniejszych zastrzezen po wymianie swiec chodzi płynnie i równo ,najlepsze jest to że jetta to bardzo dobrze wyciszone auto i mało słychac silniczek w srodku ...a palic to pali ok 5.5 ropki
nie, miałem na myśli lampy przód/tył zewnętrzne. czy już coś na ten temat planujesz? czy może zostajesz przy serii?Savo pisze:chodzi ci o oswietlenie wnętrza ??
hmm powiem tak ... seria napewno niezostanie napewno lampy tylne w pierwszej kolejnosci ulegną wymianie ... na pierwszym planie jest obnizenie autka i felgi .... a co do fotek to dzisiaj tez jakąs tam pstrykłem jak kanapa siedzi w tyle auta ale naprawde niewiem czy tutaj pokazywać pewno czekacie juz na efekt koncowy a wiadomo to juz zajmie inna strefe czasową
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Savo, pokazuj wszystko co masz... i rob duzo fotek... wrzucaj na www.imageshack.us a tutaj dawaj miniaturki
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
łądnie się prezentuje... tylko ten spoiler na tylnej klapie to taki ni w piz*ę, ni w oko... a jaki to konkretnie lakierek? perła, mettalic czy zwykły akryl? bo na fotkach za wyraźnie nie widać, ale widzę, że ładny jest, taki czarniutki...