pilne pytanie mk2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- lukdohc
- Mały gagatek
- Kontakt:
pilne pytanie mk2
sory odrazu ze nowy i wogole taki temat, ale mam wszystko rozkrecone i potrzebuje szybko odpowiedzi, no wiec chodzi o ogrzewanie jak sie zdemontuje te wszystkie panele i dojdzie to tych lopatek co puszczaja zimne lub cieple powietrze, to one sa takie z dziurami i na nich gabka chyba byla u mnie ona sie rozwalila w drobny mak i zostala sama lopatka z tymi otworami i nie zabardzo leci cieple powietrze, no wiec czym mozna okleic ta lopatke trzeba gabka ona musi przepuszczac powietrze ?? bo mnie zastanawia po co sa te otwory w tej lopatce??? co mozna na to nakleic cos co nie przepuszcza powietrza czy tam musi byc lekki przeplyw??? sory za tak haotycznie napisane ale spiesze sie mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi, dzieki z gory
wydaje mi sie ze jak nakleisz tam jakas gopeczke podobnej do tamtej jaka była to bedzie ok.ja tez to rozbierałem ale u mnie gabka była ok wiec nic nie kombinowałem
2001-2006 GTI WOLFSBURG EDITION http://www.vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1672
2006- A6 AVANT 2.5 TDI AEL KREMOWA SKÓRA KLIMATRONIC VOLL WYPAS
ma zasłanic wszystko te otwory tez u mnie sa zasłoniete orginalnie wiec musza byc bo bedzie wymiana ciepła i zimna .a gapke moze kupisz w castoramie lub jakims innym hipermarkecie dobierz cos podobnego gruboscia
2001-2006 GTI WOLFSBURG EDITION http://www.vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1672
- lukdohc
- Mały gagatek
- Kontakt:
witam, now iec jest lepiej, tzn nie sprawdzilem bo zrobilem dzis moze ze 4 km ale juz po jakis 3 km czulem ciepelko wiec napewno jest ok:) nareszcie:) a ta ocieplenie hmm nie wiem mialem w domu taki kawal jakby hmm nie wiem ale u mnie to jest uzywane jako filtr do pochlaniacza nad kuchenka i jako filtr do odkurzacza ale co to jest nie wiem, pozdrawiam