witam,
mam maly ale denerwujacy problem z moim autkiem. jak jade to cos mi piszczy w srodku auta.przypuszczam ze jakas czesc tapicrki ale nie moge dojsc do tego co to moze byc. mial ktos w was moze podobny problem? albo ma ktos pojecie co by to mogla byc?
prosilbym o jakakolwiek odpowiedz
[mkII]cos mi piszczy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- malutki
- Forum Master
- Kontakt:
[mkII]cos mi piszczy
Clarion DXZ958 - Morel Hybrid Integra 402 - Morel 6W - Gladen RS10 - Phoenix Gold Ti600.4 - Phoenix Gold Ti1500.1
Szafa gra
Szafa gra
- barteKKK03
- V.I.P.
- malutki
- Forum Master
- Kontakt:
wiec deska rozdzielcza mi na bank nie piszczy, boczki w przednich drzwiach takze nie. przypuszczam że któryś z tylnych boczków lub cos w bagażniku ale nie umiem dojsc do tego co to moze być. już sprawdzalem czy jakies plastiki nie maja luzu czy cos,nie mam pojecia. a wiesz moze jak sie zdejmuje tylne boczki w 3-drzwiowym mkII.
Clarion DXZ958 - Morel Hybrid Integra 402 - Morel 6W - Gladen RS10 - Phoenix Gold Ti600.4 - Phoenix Gold Ti1500.1
Szafa gra
Szafa gra
hmmm ja mialem podobny problem w mk3 tez cos piszczalo, swiszczalo podczas jazdy...
okazalo sie ze to poluzowana oslona termiczna srodkowego tlumika ... ale sie usmialem jak skapowalem ze to to .. przeszukalem cale auto, wszystko ...
no coz =)
sprawdz moze tez masz takie cos =) btw to jest chyba z azbestu albo z czegos podobnego wiec uwazaj
okazalo sie ze to poluzowana oslona termiczna srodkowego tlumika ... ale sie usmialem jak skapowalem ze to to .. przeszukalem cale auto, wszystko ...
no coz =)
sprawdz moze tez masz takie cos =) btw to jest chyba z azbestu albo z czegos podobnego wiec uwazaj
[url=http://www.opolskivag.pl][img]http://www.kochamopole.pl/golf4-ani.gif[/img][/url]