[ALL VW] Jak sprawdzic pobór prądu w aucie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[ALL VW] Jak sprawdzic pobór prądu w aucie
wiem ze sie sciaga kleme plusaowa i miedzy kleme a akus wkładam mienik tylko na ile go ustawić??????? czy mohe pobur sprawdzac w amperach piszcie??
Ostatnio zmieniony czw lis 30, 2006 23:04 przez LECH gti, łącznie zmieniany 1 raz.
ok ustawie na amperki
ok dzieki wypadło mi to z głowy ,a max pobur to chyba 0,4 A???czy to było 0.8 A???????
Tylko czasem nie sprawdzaj tak ile bierze pradu przy rozruchu
Rozumiem zechcesz sprawdzic czy prad nie ucieka z aku na postoju O ile sie nie myle to wartosc powyzej 0.2 A ( chociaz zalezy oczywiscie co masz w instalacji czy jakies alarmy gps czy tez inne szmery bajery ) oznaczac moze awarie instalacji . Oczywiscie sprawdzanie przy wylaczonych odbiornikach i zaplonie
Rozumiem zechcesz sprawdzic czy prad nie ucieka z aku na postoju O ile sie nie myle to wartosc powyzej 0.2 A ( chociaz zalezy oczywiscie co masz w instalacji czy jakies alarmy gps czy tez inne szmery bajery ) oznaczac moze awarie instalacji . Oczywiscie sprawdzanie przy wylaczonych odbiornikach i zaplonie
Szukam:
Silnik wycieraczki tylniej do passata B3
Instrukcje do radyjka GAMMA IV
Sprzedam:
Kierownica RAID z naba
Sprzedam:
Kierownica RAID z naba
No tak jedno zero zjadlem .
Ale na dobra sprawe tak mysle sobie ze alarm w spoczynku zje na bank te 20m dodatkowo radio ( podtrzymanie ). Wiec ja juz nie wiem jak to jest , najlepiej bylo by wszytsko poodlanczac .
Ale na dobra sprawe tak mysle sobie ze alarm w spoczynku zje na bank te 20m dodatkowo radio ( podtrzymanie ). Wiec ja juz nie wiem jak to jest , najlepiej bylo by wszytsko poodlanczac .
Szukam:
Sprzedam:
Kierownica RAID z naba
Sprzedam:
Kierownica RAID z naba
- Arczi
- Użytkownik
- Kontakt:
Miałem podobny problem a mianowicie auto w czasie spoczynku miało pobór prady 0.9 a elektryk mi mowił że nie powninno być powyzej 0.1 i okazało sie że to wina alarmu gdyż miałem problem że zaczał szwankować i odłaczyłem wiazke kabli jednak jako tako jeszcze podłaczony był przy okazji akumulator do wymiany. Teraz juz jest wszystko ok.
Re: ok
Zapunktuj chłopaków. Wiem, że nie pomagają dla statystyki, ale jesteś już trochę na forum i wiesz że każda sensowna pomoc zasługuje na punkcik.LECH gti pisze:dzięki
ex BvLin3K