Witam !!!
Wymieniłem z przodu sprężyny i amortyzatory. Po wymianie jak wjade w najmniejsza dziurke na jezdni to czuje i słyszę jak dobija mi przednie zawieszenie !! Co moze być powodem za słabe amortyzatory czy sprężyny ?? wszystko kupiłem w sklepie jako nowe i pasujące do mojego modelu. Poradzcie mi czy to wina amortyzatorow za miękkich czy sprężyn.
dziękuję
pozdro
[MK3] AAZ wymienilem sprężyny i obcieraja opony
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- powertrain
- Ma gadane

Njapierw podaj jakie masz zalozone kola (szerokosc) i jakie mają ET.
Na sportowych sprezynach i nawet jak sa jeszcze sportowe amorki to juz wogule nie ma efektu bujania przy tłumieniu , auto chodzi sztywne i jest szarpane.
Chyba ze on ci konkretnie lezy a kola masz az tak szerokie ze jest mala odleglosc do rantu nadkola i sa obcierania
Pokaz foto jak to wyglada.
ps. napisz tez dokladnie co za zawias kupiłeś
Na sportowych sprezynach i nawet jak sa jeszcze sportowe amorki to juz wogule nie ma efektu bujania przy tłumieniu , auto chodzi sztywne i jest szarpane.
Chyba ze on ci konkretnie lezy a kola masz az tak szerokie ze jest mala odleglosc do rantu nadkola i sa obcierania
Pokaz foto jak to wyglada.
ps. napisz tez dokladnie co za zawias kupiłeś
-
To_mas
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
nie mozliwe ze przy wymianie na nówki i wszystko pasujące Ci ociera !! nie wiem jaką byś tam musiał mieć felge i opone :// a własnie mogłyś podać rozmiar !!daszczyk pisze:Wymieniłem z przodu sprężyny i amortyzatory. Po wymianie jak wjade w najmniejsza dziurke na jezdni to czuje i słyszę jak dobija mi przednie zawieszenie !! Co moze być powodem za słabe amortyzatory czy sprężyny ?? wszystko kupiłem w sklepie jako nowe i pasujące do mojego modelu. Poradzcie mi czy to wina amortyzatorow za miękkich czy sprężyn.