[mk 2] Tapirerka i jej pranie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk 2] Tapirerka i jej pranie
Czym najlepiej jest wyprać tapicerkę samochodową, a już na pewno jaki środek usunie plamy sprzed pewnie paru lat, niektóre są tłustawe inne mocna wchłonięte w tapicerkę...
Chciałbym się za to zabrać na dniach ale nie wiem za bardzo jak i czym prać/myć...
Chciałbym się za to zabrać na dniach ale nie wiem za bardzo jak i czym prać/myć...
Pora zmieniać swój swiat, więc zaczne od Golfika...
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
Taki w sprayu do dywanów usunął wtarty stary brud przy uchwycie drzwi w Corsie, na jasnej tapicerce. Syf ten tworzył prawie, że skorupę (w każdym razie się błyszczał do światła nawet ). Po chwili było to miejsce jak nowe.Smaczny pisze:Ja prałem tapicerkę Vanishem, wyszła bardzo dobrze, było lato i szybko wyschło.
Na całe auto trzeba tego troche 25 zł puszka
Pozdrawiam.
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Kup sobie taki Vanish w płynie. Rozcieczasz z wodą w misce(dobrze go spień) i jedziesz gabeczką Ja całego golfa wyczyscilem 1 litrem A taka butelka kosztuje cos ponad 20złGrzesiekk1982 pisze:Taki w sprayu do dywanów usunął wtarty stary brud przy uchwycie drzwi w Corsie, na jasnej tapicerce. Syf ten tworzył prawie, że skorupę (w każdym razie się błyszczał do światła nawet ). Po chwili było to miejsce jak nowe.Smaczny pisze:Ja prałem tapicerkę Vanishem, wyszła bardzo dobrze, było lato i szybko wyschło.
Na całe auto trzeba tego troche 25 zł puszka
Pozdrawiam.