[Glosniki] Poradzcie prosze jaki kupic!
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Nie wiem czy az tyle roboty. Pewnie bedzie troche zabawy aby przykrecic glosniki, bo dojscie nie jest najciekawsze, ale jesli chodzi o przewody to zaden problem, juz probowalem reke wsadzac i dalem spokojnie rade. Tylko zastanwia mnie to jak zdjac te plasikowe oslony z podszybia. Z tego co czytalem to sa one jakos przykrecone od gory, ale jak tam wsadzic wkretak, zeby to odkrecic?piotr2 pisze:specWROC, roboty kupe.zegarow nie musisz odkrecac tylko to co masz nad kolanami gdzie bezpieczniki,wsadzisz z tamtat reke do radia.
mieczus
- specWROC
- (()())G.O.L.F.(()())
- Kontakt:
a jak odkrecic oslony to juz do tego doszedlem jak masz ten plastik to od strony kierowcy po lewej podważasz śrubokrętem taką zatyczke i pod nia jest srubka
[ Dodano: 22 Lis 2006 22:28 ]
ale i tak musze zdjac zegary bo przy okazji sobie wymienie zaroweczki:D
apropo tych głośników w podszybiu nie trzeba wkręcac widzialem jakies na allegro ze wchodza tam na wcisk maja takie blaszki:D najwiecej zabawy to bedzie z poprowadzeniem kabli z tylu
[ Dodano: 22 Lis 2006 22:28 ]
piotr2 pisze:specWROC, roboty kupe.zegarow nie musisz odkrecac tylko to co masz nad kolanami gdzie bezpieczniki,wsadzisz z tamtat reke do radia.
ale i tak musze zdjac zegary bo przy okazji sobie wymienie zaroweczki:D
apropo tych głośników w podszybiu nie trzeba wkręcac widzialem jakies na allegro ze wchodza tam na wcisk maja takie blaszki:D najwiecej zabawy to bedzie z poprowadzeniem kabli z tylu
pamietasz moze linka?specWROC pisze:apropo tych głośników w podszybiu nie trzeba wkręcac widzialem jakies na allegro ze wchodza tam na wcisk maja takie blaszki:D najwiecej zabawy to bedzie z poprowadzeniem kabli z tylu
a jesli chodzi o kable do tylu to myslalem, zeby poscic je slupkiem przednim do gory pozniej rogiem tu jak sie zaczyna podsufitka i boczkiem tylnim zejsc na dol
mieczus
blaszki sa poto aby glosnik nie latal.a czy duzo roboty troche jest dajac kable do radia,jesli dasz za duzo kabli beda one ci o siegna ogrzewania chaczyc i jeszcze spinaka zrobisz przesuwajac sowaki i dymek poleci.dasz za krutkie to kicha.wiec dobrze to zrobic to trzeba sie postarac aby potem radyjka nie naprawiac
- specWROC
- (()())G.O.L.F.(()())
- Kontakt:
mieczus pisze:pamietasz moze linka?specWROC pisze:apropo tych głośników w podszybiu nie trzeba wkręcac widzialem jakies na allegro ze wchodza tam na wcisk maja takie blaszki:D najwiecej zabawy to bedzie z poprowadzeniem kabli z tylu
a jesli chodzi o kable do tylu to myslalem, zeby poscic je slupkiem przednim do gory pozniej rogiem tu jak sie zaczyna podsufitka i boczkiem tylnim zejsc na dol
ja chyba bede chcial puscic dolem
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=72233 tu ladnie widac na pierwszej fotce jak sie puszcza kable
- specWROC
- (()())G.O.L.F.(()())
- Kontakt:
o ja piernicze:D;D:D ciekawie ciekawie;DDD ja mam nadzieje ze ładnie mi się uda puscic kabelek w progach:DDD a bede chcial w późniejszym czasie kupic jakas tube aktywna czy cos takiego i jaki kabel odrazu do tego przeprowadzicpiotr2 pisze:http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=72233 tu ladnie widac na pierwszej fotce jak sie puszcza kable
tube?#@$%*& poczytaj FAQ CAR AUDIO jest tam o tubach duzo napisane,jak juz niedaj boze kupisz tube to pusc kabelek cincz z zyla sterujaca,tzn normalny podwujny czincz i jest jescze dodatkowa zyla do np wlanczania wzmaka.
[ Dodano: Sro Lis 22, 2006 23:16 ]
i kabelek zasilajacy jakis grubszy pusc od akumulatora za jednym razem
[ Dodano: Sro Lis 22, 2006 23:16 ]
i kabelek zasilajacy jakis grubszy pusc od akumulatora za jednym razem