[MK2] NZ na G40
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK2] NZ na G40
Witam mam silnik 1,3 na wielo punkie NZ ponoc ze sportowym walkiem i teraz mam pytanie podobno z tego mozna zrobic G40 i czy mozecie mi powiedziec co potrzebuje kupic od czego co pasuje jaki to moze byc koszt i czy to ma ses i czy ten silnik to wytrzyma a jesli nie to co trzeba zmienic wzmocnic i jaki moze byc przyrost mocy pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt lis 21, 2006 15:53 przez misha-gsm, łącznie zmieniany 1 raz.
Projekt Jetta II Fire&Ice
- barteKKK03
- V.I.P.
- barteKKK03
- V.I.P.
Ale to raczej nie jest oszczędny silnik którego Morganelo, ale mocy i żwawości nie można mu odmówić. Jeżeli chcesz coś szybkiego i oszczędnego bierz TDI, z benzynowym będzie trudniej bo te mocniejsze są po prostu droższe w utrzymaniupepu12 pisze:Najlepiej swapuj na 1,8 16v KR jest prosta elektryka i masz ponad 130KM
Ok ale na co najlepiej zwracać uwagę... są silniki i silniki co trzeba wiedzieć podczas zakupu i co najlepiej sprawdzić nim zakupi się silnik... Jeśli ktoś mógłby napisać taką liste czynności podczas zakupu,chodzi mi co trzeba sprawdzić i na co zwrócić szczególną uwagę???
Z góry dzięki
Z góry dzięki
Pora zmieniać swój swiat, więc zaczne od Golfika...