Witam!
Jako ze przetarła mi sie taśma airbag, muszę zakupić nową.
Znalazlem na Allegro, kierownice razem z taka taśma.
Allegro
Teraz moje pytanie.
Widze ze ta kierownica jest z modelu auta w ktorym byla ona dolozona pozniej przez uzytkownika(widoczna na prawym ramieniu lampka)
Tasma ktora znajduje sie w tej kierownicy bedzie pasowala do mojej kierownicy, czy rozni sie czyms, ew. jezeli ktos by mogl sprawdzic w ETCE czy to jest to samo.
Pozdrawiam
[MK3] Taśma Airbag
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Szamper
- OEM+

- Auto: 7R Variant, 4R32
- Kontakt:
[MK3] Taśma Airbag
Ostatnio zmieniony ndz lis 19, 2006 23:56 przez Szamper, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

Wolałbym naprawdę nowąSzamper pisze:muszę zakupić nową.
Zauważ, że ta kierownica jest z lat ok 91-93, potem były te bez kontrolki na ramieniu. Czy myśisz, że ta 14 letnia taśma długo będzie sprawna? Tym nardziej, że widać, że kierownica jest wyślizgana na maxa, aż skóra się rozleciała.Szamper pisze:Znalazlem na Allegro, kierownice razem z taka taśma.
Takie moje zdanie
Pozdrawiam.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

czytaj mój opis:PSzamper pisze:lokalnego dealera
W Ibizie 2002r nie dzialał pilcik w kluczyku, (była padnięta batwria, a po wymianie dioda świeciła i dalej nei działało). W ASO powiedzieli, że wymienią centralkę za odpowiednie pieniądze
Znalazłem na forum, ze po wymienie bareryjek należy zakodować. Przekręciłęm zapłon wcisnąłem 3 razy przycisk i... działa
A niewinnego człowieka by zrobili w ch***.
Poszukaj zamiennika.
Może w intercarsie? nie wiem.
Pozdrawiam.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer