[MK2] coś obciera
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
[MK2] coś obciera
mam taki problem ostatnio jak jechałem i przy skręcie w prawo lub w lewno coś mi czesczy. Iwłąsnie nie wiem coś zaweszeniem czy coś innego.
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM

MalowanieFelg.com
POLECAM

MalowanieFelg.com
POLECAM
- bomberxl
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
Wybierz sobie:
1.za duże opony(za szerokie)
2.walnięte przeguby
3.obluzowane nadkola
4.zapieczone łożyska w kielichach amortyzatorów.
Jak uściślisz objawy może będzie mniej do wyboru,bo w tej chwili to nie wiele wiemy.
1.za duże opony(za szerokie)
2.walnięte przeguby
3.obluzowane nadkola
4.zapieczone łożyska w kielichach amortyzatorów.
Jak uściślisz objawy może będzie mniej do wyboru,bo w tej chwili to nie wiele wiemy.
no to nareszcie necik w domu i przepraszam za nie uzywanie polskich liter z powodu ich braku :-)
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
dzisiaj zobacze i dam znać co to jest
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM

MalowanieFelg.com
POLECAM

MalowanieFelg.com
POLECAM
- barteKKK03
- V.I.P.

- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
no włąsnie coś obcierało i urwała mi się sruba od wachacza przedniego lewego. I mam lipe.
I mam pytanie bo mi tez wyskoczył pół os bo bieg wrzuczam ale nie jedzie
I mam pytanie bo mi tez wyskoczył pół os bo bieg wrzuczam ale nie jedzie

MalowanieFelg.com
POLECAM

MalowanieFelg.com
POLECAM
to znaqczy jak.... wypadła od strony skrzyni??maciek.wroc pisze:I mam pytanie bo mi tez wyskoczył pół os bo bieg wrzuczam ale nie jedzie
czy przegub ci sie rozleciał i "zgubił" półoś ?? z piastą jest przecież skręcona.. więc od koła raczej ci nie wypadło...
[ Dodano: 18 Lis 2006 18:29 ]
aa mogła sie jeszcze wyczepić z przegubu..
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
wypadła mi sruba od wachacza ( ta sruba mi wypadał albo się sama odkręciłą albo sam juz nie wiem)

no w sumie pół os mi nie wypadła od skrzyni beigów ale dlaczego jak wrzuczam bieg to nie jedzie ale się rozpędza. to przez to ze wachacz wisi mi i koło leko jest w inną strone

no w sumie pół os mi nie wypadła od skrzyni beigów ale dlaczego jak wrzuczam bieg to nie jedzie ale się rozpędza. to przez to ze wachacz wisi mi i koło leko jest w inną strone

MalowanieFelg.com
POLECAM

MalowanieFelg.com
POLECAM
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
no to mam problem dzisiaj kupiłeś srube i wszystko spoko. Ale tu lipa chce wkręcić srube i nic gwint zrąbany, I mam powazny problem co teraz zrobić.
I na dodatek przegłub mi wyleciał i na dodatek musze łozyska wymienić bo się rosypały. I teraz jakie to są łozyska ???
I jedno wazne pytanie jak się nazywa: (to zaznaczone na niebiesko co się przykręca wachacz)

a znalazłem to chytba to

I na dodatek przegłub mi wyleciał i na dodatek musze łozyska wymienić bo się rosypały. I teraz jakie to są łozyska ???
I jedno wazne pytanie jak się nazywa: (to zaznaczone na niebiesko co się przykręca wachacz)

a znalazłem to chytba to

MalowanieFelg.com
POLECAM

MalowanieFelg.com
POLECAM
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
przegłub mi wyleciał wczoraj z tym jak mi się odkręciła sruba od wachacz co jest przykręcony rys. nr. 2 i nr: 13 na sruba co przykreca wachacz. i tam mi się gwin zjechał i srube moge sobie wkrecać i nic. A jak dzisiaj robiłem to patrze przegub wyleciał to wyciagałem go i patrze łozysko się wysypało.
I teraz musze kupić nowe łozyska ale nie wiem jakie, i ten element do mocowania co się przykreca wachacze
I teraz musze kupić nowe łozyska ale nie wiem jakie, i ten element do mocowania co się przykreca wachacze

MalowanieFelg.com
POLECAM

MalowanieFelg.com
POLECAM