[radio] jakie macie radia w swoich MKIV (Klimatronik)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
[radio] jakie macie radia w swoich MKIV (Klimatronik)
Chodzi mi o to że chciałem kupić GammeV i zostałem strasznie zjechany że to dziadostwo i szoda tego zakładać.
Mam klimatronik i chciałem wiedzieć co zakładacie żeby się zgrywało z klimatronikiem i niebieskimi zagarami.
Bo jak mam mieć radio świecące jak choinka w Boże Narodzenie to już chyba wolę tą Gamme założyć
Mam klimatronik i chciałem wiedzieć co zakładacie żeby się zgrywało z klimatronikiem i niebieskimi zagarami.
Bo jak mam mieć radio świecące jak choinka w Boże Narodzenie to już chyba wolę tą Gamme założyć
Re: [radio] jakie macie radia w swoich MKIV (Klimatronik)
to radio zegra Ci sie z całą deskąSeru79 pisze: żeby się zgrywało z klimatronikiem i niebieskimi zagarami.
Re: [radio] jakie macie radia w swoich MKIV (Klimatronik)
Tak wiem że Gamma V mi się zgra bo mam Bete V i jestem zadowolony z wyglądu w nocy ale chciałbym mieć głośniki w tylnych drzwiach i czystszy dźwięk w samochodzie.kiss pisze:to radio zegra Ci sie z całą deskąSeru79 pisze: żeby się zgrywało z klimatronikiem i niebieskimi zagarami.
Chodzi mi o jakieś inne radia niefabryczne (z niebieskim wyślwietlaczem i w podobnej stylistyce).
pytanie dot gamma V
-
od nowości mam gamma V z zmieniarką w MK4 i niedawno pojawił się problem w postaci samo wyciszania się i podgłaszania się . oddałem do jakiegoś car audio service zrobili ale po dwoch dniach jest to samo i oddali kase bo nie wiedzą co się dzieje ...
serwis vw 180 zeta za godzine .. takze odpada ...
moze się spotkaliście z takim problemem w gamma V?
pozdrawiam
fila31
od nowości mam gamma V z zmieniarką w MK4 i niedawno pojawił się problem w postaci samo wyciszania się i podgłaszania się . oddałem do jakiegoś car audio service zrobili ale po dwoch dniach jest to samo i oddali kase bo nie wiedzą co się dzieje ...
serwis vw 180 zeta za godzine .. takze odpada ...
moze się spotkaliście z takim problemem w gamma V?
pozdrawiam
fila31