Digital Licznik
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Digital Licznik
Mam pytanko co do licznika, poniewaz kupilem go bez niczego tzn bez wtyczek itd mam sam licznik. teraz pytanie mam jak kupie impulsator do skrzyni biegow ...to jak go podlaczyc do licznika sa 3 kabelki ale ja niemam kabli wiec niewiem ktore zlacze idzie do czego. Jak rowniez mam pytanie czy licznik bedzie chodzil bez mfa i bez panela ustawien zegara ? amoze ktos ma do sprzedania caly komplecik bez licznika ??? aha i jezszcze jedno czy jak moj licznik jest na 1 wtyczke to digital podejdzie???
Ostatnio zmieniony śr lis 15, 2006 23:25 przez FosGate, łącznie zmieniany 1 raz.
- 2 SLOW 2 PLAY
Re: Digital Licznik
Licznik bedzie chodzil bez panela i mfa. Co do impulsatora to nie wiem, moze + i -
FosGate pisze:Mam pytanko co do licznika, poniewaz kupilem go bez niczego tzn bez wtyczek itd mam sam licznik. teraz pytanie mam jak kupie impulsator do skrzyni biegow ...to jak go podlaczyc do licznika sa 3 kabelki ale ja niemam kabli wiec niewiem ktore zlacze idzie do czego. Jak rowniez mam pytanie czy licznik bedzie chodzil bez mfa i bez panela ustawien zegara ? amoze ktos ma do sprzedania caly komplecik bez licznika ??? aha i jezszcze jedno czy jak moj licznik jest na 1 wtyczke to digital podejdzie???
- barteKKK03
- V.I.P.
- barteKKK03
- V.I.P.
- barteKKK03
- V.I.P.
Według mnie, jeżeli kostki kosztują 23złote, to tylko daremny trud i mogą tylko być niespodzianki. Kurcze a ja zawsze byłem przekonany, że wołają za te kostki majątek w ASO Kto rozpuścił plotę?djtom pisze:a np od taśmy IDE dysku nie pasują? one kosztują grosze a mozna łatwo je pociąć i przerobic...
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY