[glosniki]gdzie glosniki mk3-tyl
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
[glosniki]gdzie glosniki mk3-tyl
Witam!! chcialbym sie was poradzic gdzie i jakie glosniki(jakis zestawik czy moze glosniczki 3drozne)na tyl w mk3 wersja 3d bez fabrycznych miejsc na glosniki. Zaznaczam ze nie chcialbym kroic tapicery a tylna polka raczej tez nie wchodzi w gre bo nie nosze dresow
- rerekumkum
- Ma gadane
Re: [glosniki]gdzie glosniki mk3-tyl
zgadzam sie z toba, na tyl najlepiej 3-drozne, niesamowite brzmienie, polecam cos z serii boschmann, graja niesamowicie i maja bardzo niska cene, znajdziesz na allegro, wydaje mi sie ze lepsze beda jajka(elipsy) niz standardowe, dzwiek lepiej sie rozprowadza po aucie.... aha, w gre wchodzi tylko i wylacznie tylnia polka, nie musisz jej wzmacniac bo i tak glosniki na niej dobrze graja.... z czasem mozesz dokupic tube zeby wzmocnic bas, ewentualnie sam zrob, potrzebny bedzie jedynie kawalek tektury... jak zrobisz jak napisalem to napewno nie bedziesz zawiedziony, bedzie łupac az milo, kazdy specjalista Ci poradzi taki zestaw..... powodzenia z montazem....maciek_k pisze:Witam!! chcialbym sie was poradzic gdzie i jakie glosniki(jakis zestawik czy moze glosniczki 3drozne)na tyl w mk3 wersja 3d bez fabrycznych miejsc na glosniki. Zaznaczam ze nie chcialbym kroic tapicery a tylna polka raczej tez nie wchodzi w gre bo nie nosze dresow
p.s. mam nadzieje ze wyczuliscie ironie w tym tekscie
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=112108&postdays=0&postorder=asc&start=105
"p.s. mam nadzieje ze wyczuliscie ironie w tym tekscie "
matko jedyna ale mnie wystraszyłeś,myślałem,że ci się coś stało albo "ktoś"podszył się pod NICKa
matko jedyna ale mnie wystraszyłeś,myślałem,że ci się coś stało albo "ktoś"podszył się pod NICKa
Ostatnio zmieniony wt lis 14, 2006 19:04 przez powalla, łącznie zmieniany 2 razy.
a co chcialbys sie przejechac na tylnim siedzieniu?? ale to nie do mnie ja tak nie lubie . Z przodu cos tam mam taki skromny zestawik 2xzwrotnice 2x 10cm dlosniczki niby 120W na podszybiu i 2x gwizdeczki planuje wsadzic cos w drzwi w bagazniku narazie mam taka sobie tubke ale to za malo sama tuba na tyle tylko lubu dubu tam slychac i z tego tytulu mam duzo zazalen od znajomych hehepowalla pisze:Na tył weź pannę(chlopaczka -co tam wolisz) ,a głośniki daje sie z przodu i tylko sub do bagaznika(wszystko masz w FAQ.
No i tu masz problem,bo z przodu kicha to chcesz dawać głośniki na tył?Nie lepiej wsadzić dobry zestaw odseparowany w drzwi(wygłuszone i dystans z MDF itd) ,a wtedy nawet na radiu można uzyskać fajny efekt(znajomi nie będą narzekac na pewno).Głośnik z tyłu nie zagra (dlaczego FAQ) i według mnie opłacalny jest tylko montaż głośników z przodu.
PS a ta "tubka" to radiu leci?(szkoda radia i nie dziwię się znajomym,że protestują przeciwko łomotowi z tego walca).
Napisz ile masz kasy na głośniki(z przodu oczywiście).
PS a ta "tubka" to radiu leci?(szkoda radia i nie dziwię się znajomym,że protestują przeciwko łomotowi z tego walca).
Napisz ile masz kasy na głośniki(z przodu oczywiście).
- rerekumkum
- Ma gadane
tuba jest aktywna wiec daje rade a tak pozatym jak bym sie na tym znal to bym tu nie pisal wiec wybaczcie i nie toczcie ze mnie beki...... bo to strasznie niesympatyczne jak mozecie to dajcie jakies linki do stronek z przykladowymi zestawikami, glosniczkami odpowiednimi na przod z gory dziekuje a co do hajcu to nie mam konkretnej sumy bo nawet nie orientuje sie ile wszystko moze kosztowac wiec nie pisze tu konkretnie zeby sie nie skompromitowac jak trza bedzie to sie sianko skreci
- rerekumkum
- Ma gadane
dziwie sie Tobie ze jeszcze tego nie zrobiles....Kubus20 pisze: Coraz bardziej mam ochote usunąć ten temat.
maciek_k jest tutaj taka bardza ciekawa funkcja "Szukaj"... wpisz sobie tam "zestaw odseparowany" orsmth like that.... takich tematow bylo miliony... nikt Ci nie broni zakladac nowego tematu, ale przeczytaj najpierw FAQ oraz uzyj szukajki to wtedy nikt nie bedzie robil z Ciebie beki...
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=112108&postdays=0&postorder=asc&start=105
plakac z tego powodu nie bede jak tak musi byc to ok ale moim zdaniem to na tym polega forum na wymianie pogladow zdan i takich tam w konkretnym przypadku a nie na "czytaj i czytaj" jak bych chcial czytac ogolniki to bym tu nie wchodzil tylko poszukal sobie stronek z takimi ogolnymi info a wy w co 2 temacie piszecie czytaj i czytaj dajcie sobie juz siana.Kubus20 pisze: Coraz bardziej mam ochote usunąć ten temat.
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Więc jakie masz poglądy. Powiedz nam co bedzie dla Ciebie dobremaciek_k pisze:moim zdaniem to na tym polega forum na wymianie pogladow zdan
Moim zdaniem nie wiesz, dlatego pytasz...
...więc każdy chce Ci dobrze doradzić, a Ty jeszcze masz pretensje, że ktoś Ci nie daje gotowego rozwiązania, tylko każe czytać tematy, które napewno by ci pomogły.
W tematach które polecono Ci czytać są bardzo potrzebne informacje, jak i gotowe rozwiązania.maciek_k pisze:czytaj i czytaj" jak bych chcial czytac ogolniki to bym tu nie wchodzil tylko poszukal sobie stronek z takimi ogolnymi info a wy w co 2 temacie piszecie czytaj i czytaj dajcie sobie juz siana.
Nie po to kilka osób poleca Ci czytać jakieś tematy, żeby się zbijać z Ciebie, że chcesz kłaść głosniki na tył. Polecaja Ci je dla tego, że sami pewnie się z nich czegos nauczyli i Ty również pewnie byś się nauczył.
No dobra ale po co sie tak unosicie wiem juz ze tuba jest feeeee ze nie montujemy z tylu glosnikow ze glosniki 3 drozne o ksztalcie elipsy znieksztalcaja dzwiek ze w polke glosniki montuja tylko dresy.... a na przod jest najleprzy jest zestaw odseparowany ale mi konkretnie chodzilo o firmy glosnikow,zestawow, jezeli kogos urazily zdenerwowaly czy wprowadzily w stan agresji to wielkie sory ale tacy sa juz nowicjusze