[Cordoba ABS] dusi go zalewa przy pełnym gazie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[Cordoba ABS] dusi go zalewa przy pełnym gazie
haj mam taki problem wywaliło mi ten wąż co wychodzi od krućca i zalało silnik i po 2 dniach jak stał naprawiłem tego weża a teraz mam problem jak naprzykład wejde w zakręt i po wyjściu z niego dam pełny gaz to mi niechce jechać dławi go chodzi jak by na 2-3 gary ale to występuje nie za kazdym razem dzieje sie to tez jak mocniej przyhamuje i dam ostro gaz występuje do na gazie i na benzynie pomocy
Ostatnio zmieniony ndz lis 12, 2006 08:33 przez RUMUN29, łącznie zmieniany 1 raz.
na wolnych obrotach powinny wzrosnąć nieznacznie ! coś jest zawilgocone to nie ulega wątpliwości jeszcze co mi się nasuwa na myśl to wszystkie kostki elektryczne wyciągnąć (rozłączyć) zaqpić elektrosol i zakonserwować je tym preparatem on wypiera wilgoc ! to mu nie zaszkodzi a wiadomo teraz woda śnieg (wilgoć) no i jeszcze coś skoro silnik był zalany wodą mozliwść jest taka ze woda poszła na sondę lambda a ona wilgoci nie znosi tym bardziej jak pracuje w extremalnych teperaturach ktoś powie że to nie ma związku a jednak może miec przy padnietej sondzie dzieją się rózne ciekawe żeczy z silnikiem wykręć ją i poruszaj energicznie przy uchu jeżeli usłyszysz coś w niej to znak ze jest do wymianyRUMUN29 pisze:spadały tak jakby obroty na chwile