Passat 1.9TD pasek rozrządu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam kolegę co do tej wymiany to zależy ile autko ma naciekane ?
Ale z reguły wymienia się co 60tys. I niema co oszczędzać na napinaczu bo lubi się zemścić na pasku J
W niektórych autkach nowej generacji producent przewidział pierwszą wymianie po stówie także zobacz co inni napiszą i wywnioskuj powodzenia
Ale z reguły wymienia się co 60tys. I niema co oszczędzać na napinaczu bo lubi się zemścić na pasku J
W niektórych autkach nowej generacji producent przewidział pierwszą wymianie po stówie także zobacz co inni napiszą i wywnioskuj powodzenia
Powiem tak prawda nie prawda niewiem wiele pracowałem w warsztacie przy osobówkach na dzień dzisiejszy od paru lat robię przy ciężarowych (TIR) i reguły większość elementów tego typu składam na klej ( Loktajt albo czerwony albo niebieski lub zielony w zależności od składanego elementu)
W taborze mam ponad 38 takich Jawek i jest OK. zrobisz jak uważasz ale na klej masz pewność że jakimś cudem samo się nie odkręci pozdrawiam.
Ps. Zerknij na to co jaszcza inni napiszą myślę że się zemną zgodzą
W taborze mam ponad 38 takich Jawek i jest OK. zrobisz jak uważasz ale na klej masz pewność że jakimś cudem samo się nie odkręci pozdrawiam.
Ps. Zerknij na to co jaszcza inni napiszą myślę że się zemną zgodzą