Przy mocnym skrecie stuka cos w zawieszeniu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Piter.5
- Użytkownik
- Kontakt:
Przy mocnym skrecie stuka cos w zawieszeniu
Przy mocnym skrecie w czasie jazdy (zakret 90') słychac wyrazne stukanie z prawej strony z przodu, przestaje dopiero wtedy jak wyprostuje kola. Przy skrecaniu w lewo jest cisza. Czy wie ktos jaka moze byc tego przyczyna ?
Ostatnio zmieniony sob mar 15, 2008 11:46 przez Piter.5, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
na przeguby jest taka metoda. jedzied\sz na jakis duzy parking i jezdzisz w kółko na maksymalnie skreconych kołach, dajac przy tym delikatnie gazu.
tobie wali przegub ten przy kole. nie wiem ile kosztuje. 100 - 200... z 5 lat nie kupowalem przegubu
[ Dodano: 09 Lis 2006 22:14 ]
http://www.allegro.pl/item137686551_zob ... assat.html
tobie wali przegub ten przy kole. nie wiem ile kosztuje. 100 - 200... z 5 lat nie kupowalem przegubu
[ Dodano: 09 Lis 2006 22:14 ]
http://www.allegro.pl/item137686551_zob ... assat.html
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ja sie jeszcze podłącze do tematu bo widze ze fachowcy od przegubów...
U mnie jest takie cos ze jak szybko przyspiesze tak ze koła zapiszczą to slysze dość mocne stukanie po prawej stronie z przodu. Bez względu na to czy ruszam szybko na wyprostowanych kołach czy na skręconych...tu i tu stuka
Niedawo wymienaiłem osłony gumowe przegubów(te przy skrzyni) i tma niby bylo wszystko ok...nie bylo żadnych luzów, a moze to te przy kołach?? Jak myslicie co to?
U mnie jest takie cos ze jak szybko przyspiesze tak ze koła zapiszczą to slysze dość mocne stukanie po prawej stronie z przodu. Bez względu na to czy ruszam szybko na wyprostowanych kołach czy na skręconych...tu i tu stuka
Niedawo wymienaiłem osłony gumowe przegubów(te przy skrzyni) i tma niby bylo wszystko ok...nie bylo żadnych luzów, a moze to te przy kołach?? Jak myslicie co to?