Skrzypiący fotel
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Skrzypiący fotel
czy jest jakaś rada na skrzypiący fotel...........
Ostatnio zmieniony pt mar 21, 2008 15:36 przez darekwisniewski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
Jeżeli są poduszki to oczywiście lepiej odłączyć akumulator, a podłaczyć dopiero po zainstalowaniu fotela. Nie będzie błędu poduszki.kolanek pisze:nie radze wyciagac fotela jezeli ma poduszki i napinacze pasow
a jak juz koniecznie musisz to najpierw odepnij akumulator a pozniej baw sie w wyciaganie fotelika
FORD
Fix Or Repair Daily
Fix Or Repair Daily
A ja siedziałem sobie ostatnio w moim golfie (przed siądnięciem opuściłem rączką fotel na dół, bo jak ojciec jeździ albo mama to podnosza fotel do góry a ja sie potem nie moge wcisnąć - jedna z rzeczy, która mnie strasznie irytuje) i nagle jak coś strzeliło, to aż się wystraszyłem. Wysiadłem, wsadziłem łape pod fotel i wyciągnąłem kawałek plastiku i taki mały metalowy cypelek i zastanawiam się, co to się urwało i od czego. Nie uśmiecha mi się wymieniać fotela, sa jak nowe, bo auto ma dopiero 53 tys przejechane!
Peron