[MK3] Jak zdjac tapicerke z drzwi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK3] Jak zdjac tapicerke z drzwi
Jak w temacie. Dodam tylko ze autko jest 3 drzwiowe nie posiada korb tylko elektryke i skurzana tapicerke. Nie widze zadnych śrub. moze wystarczy wsadzic srubokret i podwarzyc wtedy zejdzie ale nie chce niczego uszkodzic
Ostatnio zmieniony wt lis 07, 2006 23:29 przez Komas, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://images2.fotosik.pl/231/bf2e679f88c976ca.gif[/img]
Niem jak jest w wersjach obszytych skórą ale u mnie byłu 2 srubu ukryte pod rączką. jak ją obejrzysz dokładnie zobaczysz ze ona sie rozdzila ( trzeba delikatnie sruboretam podwazyc). jak juz je odkrecisz to powinienes tapicerkę samumi rekami, ale moze sie zdarzyc ze bedziesz mysiał tez delikatnie podwazyc srubikretam (obin go w cos aby lakieru nie porysowac). Przyciski do podnoszenia szyb i głośnik (jesli jest) odłączysz po zdjeci tapicerki, tylko nie szrb za mocno bo kabelki są troche krótkie.
[ Dodano: Wto Lis 07, 2006 20:44 ]
Nie wiem jak jest w wersjach obszytych skórą ale u mnie byłu 2 srubu ukryte pod rączką. jak ją obejrzysz dokładnie zobaczysz ze ona sie rozdzila ( trzeba delikatnie sruboretam podwazyc). jak juz je odkrecisz to powinienes tapicerkę samumi rekami, ale moze sie zdarzyc ze bedziesz mysiał tez delikatnie podwazyc srubikretam (obin go w cos aby lakieru nie porysowac). Przyciski do podnoszenia szyb i głośnik (jesli jest) odłączysz po zdjeci tapicerki, tylko nie szrb za mocno bo kabelki są troche krótkie.
[ Dodano: Wto Lis 07, 2006 20:44 ]
Nie wiem jak jest w wersjach obszytych skórą ale u mnie byłu 2 srubu ukryte pod rączką. jak ją obejrzysz dokładnie zobaczysz ze ona sie rozdzila ( trzeba delikatnie sruboretam podwazyc). jak juz je odkrecisz to powinienes tapicerkę samumi rekami, ale moze sie zdarzyc ze bedziesz mysiał tez delikatnie podwazyc srubikretam (obin go w cos aby lakieru nie porysowac). Przyciski do podnoszenia szyb i głośnik (jesli jest) odłączysz po zdjeci tapicerki, tylko nie szrb za mocno bo kabelki są troche krótkie.
- Paweł Marek
- V.I.P.