[MK2] Rączka bagnetu...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- VWojtas
- Ma gadane
- Kontakt:
[MK2] Rączka bagnetu...
Mam ułamana raczke bagnetu (miarki oleju) zna ktos moze jakies miejsce w Poznaniu gdzie dostane nową miarke? a moze ma ktos na sprzedaz... ?
Jutro moge wrzucic fotke jak to wygląda
Dzieki za pomoc i Pozdrawiam!
Jutro moge wrzucic fotke jak to wygląda
Dzieki za pomoc i Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony pn lis 06, 2006 00:04 przez VWojtas, łącznie zmieniany 1 raz.
"...Dziadzia jest,dziadzia był,dziadzia będzie,dziadzia tu,dziadzia tam,dziadzia wszędzie,dziadzia gra,dziadzia ma,dziadzia przędzie patent na patencie to dziadzi orędzie,ziom!..."
- VWojtas
- Ma gadane
- Kontakt:
Słyszalem jeszcze cos o sklepie na Górnej Wildzie w Poznaniu gdzie podobno dostane to bez problemu i nie drogo... Dzieki za odpowiedzi
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
"...Dziadzia jest,dziadzia był,dziadzia będzie,dziadzia tu,dziadzia tam,dziadzia wszędzie,dziadzia gra,dziadzia ma,dziadzia przędzie patent na patencie to dziadzi orędzie,ziom!..."
-
- Nowicjusz
Polecam ten sklep, jest niedaleko dworca PKS, w bocznej ulicy Od Wierzbiecicpo tej stronie co salon fiataVWojtas pisze:Słyszalem jeszcze cos o sklepie na Górnej Wildzie w Poznaniu gdzie podobno dostane to bez problemu i nie drogo... Dzieki za odpowiedzi
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images21.fotosik.pl/28/f649346d0807a928.jpg[/img][/url]
- VWojtas
- Ma gadane
- Kontakt:
kruk 53090 pisze:Szrot,na którym są części do VW znajduje się w Janikowie, tj. przy drodze nr 5 z Poznania do Gniezna ok. 1 km od granicy Poznania. Wyjeżdżając z Poznania w kierunku Gniezna jest to po lewej stronie, czerwono żółta-tablica.
Tego goscia juz znam kilkka rzeczy od niego bralem juz bagnetu niestety mowi ze nie ma ale jest godny polecenia bo ma duzo klamotow mysle ze po dobrych cenach...
Znam go stat ze mieszkam bardzo blisko i nie raz mignela mi ta tabliva przed okiem
Pozdrawiam!
[ Dodano: Sro Lis 08, 2006 14:01 ]
Sklep na Górnej Wildzie w Poznaniu załatwil sprawe... Za plastik ktory mi pękł płaciłem az 3zl!
Pozdrawiam!