[MK3 1.8] Po wymianie plynu w chlodnicy zaczal mi gasnac
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- sebekgliwice
- Mały gagatek

[MK3 1.8] Po wymianie plynu w chlodnicy zaczal mi gasnac
witam. od niedawna jestem posiadaczem golfa 3 gt 1.8 . wymienilem sobie ostatnio plyn w chlodnicy i po wymianie wsiadam w autko i mi nie chce odpalic?
po chyba 4 razie odpalif . potem w czasie jazdy zgasl mi chyba z 5 razy az zgasl calkowicie i koniec. myslalem ze przypadkowo cos odpiolem ale nie wszystko bylo ok . wkoncu odlaczylem akumulator i podlaczylem spowrotem i odpalil . co moglo byc przyczyna ? czy to cos powaznego ? czy mam sie martwic ? teraz autko odpala normalnie , ale niewiem wydaje mi sie ze obroty silnika leciutko faluja , ale moze juz jestem przewrazliwiony 
Ostatnio zmieniony pn lis 06, 2006 01:28 przez sebekgliwice, łącznie zmieniany 1 raz.
s.b.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

- sebekgliwice
- Mały gagatek

- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

To tak się nie robi, może pęknąć głowica. W tych silnikach średnio prawdopodobne, ale w rzędowych szóstkach BMW- gwarantowanesebekgliwice pisze:no jeszcze byl cieply, a plyn do chlodnicy stal na dworze i bylo dosc zimno
Ale jeśli teraz wszystko jest OKI to raczej nic się nie stało.
Obserwuj tylko stan oleju i płynu, zaglądaj czy nie ma oleju w zbiorniczku i ogólnie motor.
Powinno być OK
I dodaj "[MK3 1.8]" przez edycję posta.
Pozdrawiam.