Ten ostatni znaczek widnieje u mnie na blotnikach co to za wersja... przepraszam ale dopiero zaczynamSmaczny pisze:Może masz taki?
Co do silnika i automatu to sie zgodze:d ale ja nie mam ani elekt. szyb, centralnego, el. lusterek, tylenj kanapy dzielonej, ani kompuetra mfa:D ale niech bedzieWersja: Carat (lata produkcji: 1984- 1987). Luksusowa wersja GLa produkowana wyłącznie w wersji 5-drzwiowej z silnikiem 1.8 90PS GU/GX (na życzenie z automatyczną skrzynią biegów), standardowym wyposażeniem tej wersji było wspomaganie, centralny zamek (pneumatyczny, zamykany także wlew paliwa), elektrycznie sterowane przednie i tylne szyby oraz podgrzewane i elektryczne lusterka, sporo skórzanych dodatków - mieszek, lewarek do zmiany biegów i kierownica, tylna kanapa dzielona wraz z zagłówkami, komputer MFA, obrotomierz, radio Gamma, charakterystyczne były także "chromowane" uszczelki we wszystkich szybach i paski na zderzakach
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
znaczek zawsze można wstawić jaki kto woli, a w papierach jest juz to trudniejsze,Mis pisze:To ja jeszcze raz sie podpytam Was,
Mk2 z 1984 r
a wyposazenie jest takie:
-wspomaganie kierownicy
-zielone szyby
-wszedzie chrom - szyby, deska, boczki, zderzak...
-przerywana praca wyceraczek
-opozniona lampka w srodku
-jasna podsufitka
-panel srodkowy
-regulacja glebokosci fotela
-gruba, niewelurowa tapicerka
-miekka deska
-kierownica dwuramienna
-reflektory
-dzielona kanapa
-tapicerka w bagazniku z lampka
-szyberdach
-srebrny lakierek
i wszystko ok, bo znaczek na blotniku to GL ale w dokumentach i na nalepkach w srodku napisene DL
szukalem, nie znalazlem info na ten temat, moze cos slyszeliscie?
Diesel po modach przez poprzedniego własciciela?jarekwolijn pisze:o to za edycja MK2:
- rok 1990
- silnik 1.6TD 1V
- zielone szyby
- czarna tapicerka
- felgi 15" (czarne środki)
- miękka deska
- dymione tylne lampy i kierunki
- konsola środkowa
- czasowe wycieraczki
- szyberdach
ale nie ma obrotka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości