[MK3] Podgrzewane spryskiwacze
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
[MK3] Podgrzewane spryskiwacze
Witam. Może pytanie będzie banalne ale wybaczcie laikowi. Kupiłem Golfa, rocznik '93, wersje New Orleans. Ponoć ma podgrzewane spryskiwacze szyby przedniej i super, tylko jak to podgrzewanie się uruchamia????
Ostatnio zmieniony pn wrz 04, 2006 12:05 przez skynet2222, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
No, nie tak do konca. W instrukcji pisza, ze podgrzewanie dziala z moca zalezna od temp. zewnetrznej. Kiedys bylo to walkowane na forum. Moze to dzialac na zasadzie zmiennego oporu zaleznie od temperatury.skynet2222 pisze:okazuje się, że ogrzeweanie pracuje nawet w lecie... Niezbyt logiczne ale cóż. Pozdrawiam!
http://vw2.info/galerie/mk3/Data/page.htm?56,0
-
- Nowicjusz
a ja mam pytanko czy w kazdym mk3 sa podgrzewane dysze bo na klapie silnika jak sie podniesie widze przewod idacy do spryskiwaczy a na samym poczatku jest jeszcze jeden przewod zakonczony wtyczka jak mi sie uda zrobie zdiecie, jezeli nie ma to czy mozna rto dokupic i jaka cena takiego ustrojstwa (mk3 1.9 TDi wersja niestety CL - wiec pewnie nie ma)
znalazlem na alegro i wynika z tego ze u mnie tego nie ma ale czy cena nie jest za wysoka 100zł???
znalazlem na alegro i wynika z tego ze u mnie tego nie ma ale czy cena nie jest za wysoka 100zł???
- Paweł Marek
- V.I.P.
http://www.allegro.pl/item139422215_gol ... szyby.html
mało golfów je ma. Ale kabel do nich wisi zdaje się w każdym
mało golfów je ma. Ale kabel do nich wisi zdaje się w każdym
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.