TWR, ale to szczegół. Faktycznie macientyvw, miał w swoim TDI strasznie cudowany licznik. Ale na szczęście mogę zaliczyć go do sukcesówmacientyvw pisze:w tym dziwny TRW
[mk3] Ściąganie wskazówek zegarów!
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Montaz powierzchniowy elementow elektronicznych, czyli po tej stronie, po ktorej sa sciezki, same elementy sa zazwyczaj mniejsze.RysiuII pisze:A co to smd ?
Drugim sposobem montazu, jest montaz przewlekany, gdzie sciezki masz po jednej stronie a elementy po odrugiej a polaczenia sa przewlekane przez otwor i lutowane do sciezek
Jedno do drugiego nie ma nic, ale skoro chcesz robić coś dobrze to myślałem że zrobisz wszystko.RysiuII pisze:I co mają wyświetlacze do ściągania wskazówek?
Jeśli natomiast tylko wskazówki to poszło info na PW co i jak zrobić
Co do SMD to Goofi, wytłumaczył to bardzo precyzyjnie.
Łopatologicznie zaś, zamiast żarówki wsadzonej w otwór płyty głównej licznika masz przylutowane bardzo małe diody do płyty. Są to diody troszeczkę większe niż w telefonach kom, ale nadal zdecydowanie bardzo małe
Ale cos ma nie halo z tym licznikem w TDI 90PS licznik do 200?rydzu pisze:RysiuII, no i masz problem Z dużą dozą prawdopodobieństwa można stwierdzić że masz wyświetlacze podświetlane na smd. Jest z tym niestety bardzo dużo roboty. Podeślij mi na PW swój e-mail to dostaniesz foto poradę i opis, niestety po niemiecku ale fotki są bardzo obrazowe.
"Most perfect silence is when
there´s no need to explain"
there´s no need to explain"
Żle....ale pobawiłem się dzisiaj z wyjmowaniem licznika(udało mi się ) i z tego co tłumaczył Rydzu łopatologicznie( i bardzo dobrze bo ja tez nie wiem co to smd) to u mnie chyba jest inaczej.Mam żarówki, a żadnych diod nie widziałem.PIT_BULL pisze:
no niestety musze cie zmartwic ale wedlug mnie na 1 rzut oka to ten sam TRW
Poczekam jeszcze na inne opinie, wolę miec pewność.