(radio)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- PIOTREK 86
- Grupa Tomaszowska
- Kontakt:
(radio)
witam mam pytanko czy w vw golfie IV wychodzila jakies seryjne radio z cd ,tylko nie chodzi mi tu o kasete plus zmieniarka na 1 cd tylko zwykle cd niewiem jakas gamma albo cos bo mam sie z zamiarem kupna
z gory dzieki za pomoc
z gory dzieki za pomoc
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=477830
- malpastaryrower
- Mały gagatek
- Kontakt:
do bory kupilem dalta VI i jestem bardzo zadowolony wiec Tobie tez polecam, bylo tylko troche problemów z odpowiednim podpieciem sie pod kostke, bo albo centralny z alarmem dostawal na leb albo pamiec sie kasowala albo podswietlenia nie bylo itp itd, ale w koncu 10 sklepie car audio powiedzieli mi co i jak i jest gites
szczerze mowiac to nie pamietam wiekszosci co i jak, a obecnie radio zabudowane, wiec nie wyciagne go raczej, ostatecznie trzeba do kostki podlaczyc chyba ze 3-4 kable, a reszta jest ze soba polaczona, a 2 nawet odciete byly. jesli chodzi o podswietlenie to jest caly czas, nawet przy wyl swiatlach, nie da sie inaczej tego zrobic(cos mi tlumaczyli o can'ach itp itd)
CanBus to taki standard transmisji danych miedzy podzespolami elektronicznyni w nowoczesnych samochodach.bartas_pn pisze:szczerze mowiac to nie pamietam wiekszosci co i jak, a obecnie radio zabudowane, wiec nie wyciagne go raczej, ostatecznie trzeba do kostki podlaczyc chyba ze 3-4 kable, a reszta jest ze soba polaczona, a 2 nawet odciete byly. jesli chodzi o podswietlenie to jest caly czas, nawet przy wyl swiatlach, nie da sie inaczej tego zrobic(cos mi tlumaczyli o can'ach itp itd)